Micutzu a recunoscut, fără eschive, că suferă de depresie, o boală apăsătoare, căreia i-a găsit însă câteva vulnerabilități. Comediantul are diferite mijloace prin care reușește să scape de depresie, în anumite momente.

„Nu o păcălesc, aia nu e o minciună. Chiar vorbeam și cu Mihai în podcast-ul pe care l-am făcut cu el, cu Bendeac, că asta am învățat-o în facultate, e un artificiu, dar nu e chiar o păcăleală, e un artificiu.

În momentul în care tu, din exterior, reușești să te modifici, exteriorul va modifica și interiorul. E un truc, efectiv. De exemplu, eu am făcut un exercițiu, în care stăteam în cerc și râdeam și începeam, dintr-un râs din ăsta potolit, până la un râs care, la început, părea foarte fals, dar un râs plin.

Dacă, la început, mi se părea ridicol, după aia, am observat că începeam să râdem pe bune, ba că îi vedeai pe ceilalți, ba că surprindeai la tine anumite chestii pe care nu știai că le ai și mi se pare un exercițiu foarte bun.

Bineînțeles, dacă nu îl faci cu tristețea aia, dacă nu ai în minte tristețea de « eu râd, dar vai, sunt trist ». Nu, chiar să râzi pe bune”, a povestit Micutzu.

micutu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Sportul și dieta l-au ajutat să slăbească 50 kg

Nu doar râsul este artificiul de care comediantul se folosește, ci și sportul. Acesta a reușit să dea jos 50 kg, cu dietă și sport și iată că acestea au intrat în rutina lui zilnică.

Atunci când Micutzu se simte supărat, merge la sală unde, în urma efortului depus, reușește să scape de toate stările negative care îl mai copleșesc.

„Când mă simt supărat, mă chinui până ajung la sală și, când ajung la sală și fac sport, după aia, nu mai sunt atât de supărat. Și soare și aer, foarte important”, a mai spus actorul, potrivit Kanald.ro.

Micutzu a decis să slăbească când a mers cu un prieten la spital, pentru o operație de micșorare a stomacului. Umortistul a mărturisit că la spital a realizat că are aceeași greutate ca amicul său, amic care urma să fie operat tocmai pentru a slăbi. A realizat atunci gravitatea situației în care se afla. „El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât am conștientizat. Și am început cu chestii mici”, a povestit actorul.

Pentru a slăbi de la aproape 170 kg, la 120, Cosmin Nedelcu a urmat o dietă care este la îndemâna oricui. Actorul a început să nu mai mănânce carne atât de des și a făcut mult sport. „Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, povestea Micuzu anul trecut, în emisiunea „În fața ta”, de la Digi24.

Citește și: Ce spune Micutzu despre despărțirea de iubita pictoriță: „Și cam despre asta a fost vorba”. A recunoscut că e din nou îndrăgostit

Citește și: Câți bani au câștigat într-o singură zi actorii din „Teambuilding”, cel mai de succes film românesc din ultimii 30 de ani