Încă un divorț zdruncină showbiz-ul românesc, la doar câteva zile după ce a ieșit la iveală despărțirea Alinei Sorescu de Alexandru Ciucu. Anca Neacșu, fosta membră a trupei ASIA, divorțează de soțul ei, Serkan Yaman, după 10 ani de mariaj. Cântăreața a confirmat informația, însă nu a dat niciun fel de detalii despre motivele separării. „Da, e adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat”, a declarat Anca Neacșu, contactată de Antena Stars.

Anemona Niculescu a divorțat după două zile

De același ghinion în amor au mai avut parte și câteva dintre fostele ei colege din trupa A.S.I.A, formația- fenomen care a bucurat generația anilor 2000. În 2011, Anemona Niculescu s-a căsătorit în mare secret, la Londra, cu Valeriu Oșoianu, un tânăr român stabilit în Anglia. „Te iubesc, pui, mai mult decât oricine”, îi spunea vedeta, la vremea aceea. Fericirea lor cu acte a durat doar două zile. Da, solista a divorțat la 48 de ore de la cununie.

trupa-asia-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Sylvia Sîrbu și-a înșelat soțul cu un manechin

Sylvia Sârbu şi Andrei Ştefănescu s-au căsătorit în 2009, după patru ani de relaţie, însă nu au făcut nuntă, pentru că și-au investit toate economiile în amenajarea vilei conjugale, în comuna Crevedia (judeţul Dâmboviţa). În primăvara lui 2012, cei doi au ajuns la divorţ, după ce Andrei a aflat că soția l-a înșelat chiar cu modelul care a apărut în videoclipul ei. Este vorba despre tânărul Iulian Demeter. „Eu i-am făcut cunoştinţă cu acest băiat. Tot ce s-a întâmplat cu acest băiat a fost un test de la Dumnezeu pe care l-am picat”, spunea Andrei Ștefănescu, la Pro TV.

Vezi și: Anca Neacșu, de la ASIA, divorțează după 10 ani. Cine este soțul răpitoarei blonde și cum s-a ajuns aici

Vezi și: Motivul pentru care Anca Neacșu de la A.S.I.A a dispărut din lumina reflectoarelor: „Am vrut să îi protejez pe ai mei”

Blestemul trupei A.S.I.A.? Sorana a fost înșelată cu o escortă

În 2014, Sorana Darclee Mohamad anunța că divorțează la notar, după cinci ani de iubire și doi de căsnicie cu ofițerul SRI Paul Moga. Cei doi se căsătoriseră civil în aprilie 2012, iar pe 23 iunie au mers la altar. În mai 2014 însă, în showbiz a apărut informația că solista de la A.S.I.A. a fost înşelată cu o damă de companie pe nume Betty, de care soţul ei se îndrăgostise de ceva vreme

Trupa A.S.I.A, un fenomen în muzica românească

A.S.I.A. a fost o formaţie românească de muzică pop, înfiinţată în 8 martie 1999, şi care s-a destrămat în anul 2006. Numele formaţiei este un acronim al prenumelor celor patru cântăreţe care au alcătuit trupa iniţială: Anca, Sorana, Irina şi Anemona. După mai multe schimbări de componenţă, formula finală a trupei a fost alcătuită din: Sorana, „Anca“ Silvia Sârbu, Alina Crişan şi „Ianna“ Novac. În perioada 2000-2002, Alexandra-Cristina Potora a înlocuit-o pe Anemona Niculescu. Formația a fost un adevărat fenomen în muzica românească, fetele fiind un fel de Spice Girls de România, care s-au bucurat de un succes amețitor.

Ianna Novac și Irina Nicolae, cele mai norocoase în dragoste

Pe 4 octombrie 2015, Irina Nicolae şi Marius Vizer făceau o nuntă de vis la Budapesta, Ungaria, în prezenţa unor oaspeţi precum Al Bano, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase. Pe 2 februarie 2018 a venit pe lume fiica lor, pe care au botezat-o după numele celebrului personaj Scarlett O’Hara, din pelicula „Pe aripile vântului”. Irina, solista cu codițe din trupa A.S.I.A. este azi o femeie împlinită, care trăiește în lux și care are acces la o lume exclusivistă.

Noroc în dragoste a avut și frumoasa Ianna Novac, căsătorită de la 18 ani cu tenorul Octavian Dobrotă. S-au cunoscut când ea era elevă în ultimul an la Liceul de muzică ”Dinu Lipatti” iar el, noul ei profesor de canto. Au devenit soț și soție în 2004, iar În 2013 s-a născut fiica lor, Erika Maria, iar în 2019 a venit pe lume băiețelul cuplului.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Anca Neacșu, la 19 ani de când a părăsit trupa Asia. De ce a învățat artista limba turcă

Citește și: Irina Nicolae, declarație de dragoste pentru soțul ei de ziua lui. Cum arată acum fosta cântăreață