Purtătorul de cuvânt al starului sud-coreean a confirmat teribila veste. „Pe 3 decembrie actoru Cha In Ha ne-a părăsit. Suntem devastați să anunțăm o veste atât de sfâșietoare și tristă celor care l-au iubit și l-au sprijinit până acum. Suntem extrem de îndurerați cu această veste care pare greu de crezut”, a declarat acesta.

”Solicităm cu sinceritate să nu fie răspândite zvonuri și să nu fie lansate știri speculative pentru ca familia lui, care se confruntă cu o tristețe mai mare decât oricine din cauza veștilor triste, să poate să-și ia rămas bun de la el în liniște. La cererea familiei, ceremonia de înmormântare va fi privată”, a mai adăugat acesta.

 

View this post on Instagram

 

? 고인의 명복을 빕니다. 이재호 {1992.07.15-2019.12.03} #Surprise_U #서프라이즈U #서프라이즈유 #SurpriseU #fantagio #판타지오 #차인하 #ChaInha #이재호 #LeeJaeho

A post shared by Surprisingly U ? (@surprisinglyu) on

Blestemul cifrei 27. Mai mulți artiști au murit la această vârstă

Autoritățile nu au dezvăluit cauza morții sau locul unde actorul s-a stins din viață. Cha In Ha și-a făcut debutul în lumea filmului în 2017, în pelicula „You, Deep Inside Of Me”.

Actorul a putut fi urmărit și în seriale precum „Temperature of Love” și „The Banker”, ia moartea lui vine într-o perioadă foarte dificilă pentru showbizul coreean, care în ultimele două luni a mai pierdut doi artisti, starurile treupe K-pop, Sulli și  Goo Hara.

Ceea ce surprinde însă este faptul că actorul Cha In Ha completeaza o lista mai veche și ciudată, a artiștilor decedați exact la aceeași vârstă, de 27 de ani.

Se vorbeste chiar de un blestem al cifrei 27 in randul artistilor, mai ales ca majoritatea au murit prin supradoze, printre aceștia se numără Amy Winehouse, a fost găsită moartă în casă pe 23 iulie 2011, în urma unei supradoze, Kurt Cobain s-a sinucis prin împușcare pe 5 aprilie, Jim Morrison a murit în urma unui infarct pe 3 iulie, 1971 sau Jimi Hendrix, care a murit pe 18 septembrie 1970 după o combinație fatală de somnifere cu vin roșu.

Citește și: