După moartea megastarului, Blanket a avut cele mai mari probleme, spre deosebire de frații lui, fiind cel mai afectat de dispariția subită a lui Michael. „Părea pierdut și foarte afectat”, a spus un prieten al familiei Jackson pentru revista People.  Mai mult, acesta s-a ferit de atunci să apară în lumina reflectoarelor, spre deosebire de frații lui, și și-a shimbat numele din Blanket în Bigi, iar acest lucru i-a dat mai multă încredere în el.

„Chiar dacă pare timid față de oamenii pe care nu-i cunoaște, la școala privată din Los Angeles „strălucește” și le arată tuturor că are foarte mare încredere în el. Se concentrează pe rezultatele bune, pe sport, îi plac filmele  și adoră să călătorească alături de prietenii lui și de cei aproape 30 de veri”, a mai spus sursa.

Prince Michael Jackson IISeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Blanket locuiește cu bunica lui

Cu toate acestea, prietenul familiei Jackson a mai precizat că cei trei frați, Paris, Prince și Blanket, sunt în continuare foarte conectați cu regretatul lor tată: „Copiii trăiesc ca și cum Michael are grijă de ei de acolo de sus”, a spus acesta.

În ciuda faptului că Prince și Paris știu cine e mama lor, fosta soție a megastarului, Deborah Rowe (58 de ani), Blanket nu a cunoscut-o niciodată pe femeia care l-a adus pe lume, care ar fi fost o mamă-surogat, al cărei nume nu a fost făcut public. Drept urmare, el a rămas în custodia bunicii, Katherine Jackson (87 de ani), și locuiește cu cu aceasta în California.