În ciuda deciziei neaşteptate, cei doi promit să rămână prieteni şi să se bucure în continuare de sărbători şi vacanţe împreună, mai ales că sunt și bunici.

Starul ABBA a anunţat miercuri separarea de cea care i-a stat alături ninclusiv în anii de ”glorie”. Cei doi au împreună doi copii şi promit că separarea este amicală şi că se vor vedea în continuare la diverse evenimente de familie.

Într-o declaraţie comună pentru HuffPost UK, cuplul a explicat motivul neaşteptatei decizii: ”După mulţi ani frumoși, plini de evenimente, pe care i-am petrecut împreună, am decis să pornim pe căi separate. Rămânem prieteni apropiaţi şi vom continua să ne sărbătorim împreună nepoţii, vom petrece sărbătorile în familie.”

Björn şi Lena îşi încheie relaţia după 41 de ani împreună, la scurt timp de la reunirea ABBA, unde Ulvaeus s-a reîntâlnit cu fosta soţie şi colegă de trupă, Agnetha Fältskog. Celebra trupă a revenit în muzică şi a lansat un album, după 40 de ani de pauză, intitulat Voyage.

Björn are doi copii cu fosta soţie din ABBA: pe Linda, de 48 de ani, şi pe Peter, de 44 de ani. Cu a doua soţie, de care tocmai s-a despărţit, are tot doi copii, două fiice: pe Emma, de 40 de ani, şi pe Anna, de 35 de ani.

Încurcate sunt căile dragostei

Agnetha avea 19 ani când l-a cunoscut pe Björn şi s-au îndrăgostit nebuneşte. Doi ani mai târziu, în 1971, s-au căsătorit. Se întâmpla cu un an mai înainte de formarea trupei care a scris istorie în lume.

S-au despărţit în 1979, în cea mai glorioasă perioadă a trupei ABBA, ocazie cu care el a scris hitul ”The Winner Takes It All”.

Björn a început să se vadă cu Lena Kallersjo, o prezentatoare TV suedeză, la doar o săptămână de la despărţire, iar noua cucerire semăna incredibil de mult cu Agnetha, spre disperarea fanilor.

Doi ani mai târziu, în 1981, s-au căsătorit, la doar 6 luni de la pronunţarea divorţului de Agnetha. Nici această căsătorie nu i-a prins însă ”până la adânci bătrâneți”.

Vezi și După 40 de ani, ABBA revine. Cum arată astăzi cei patru membri ai celebrei trupe suedeze

Citește și:

Fabuloasa avere a lui Vladimir Putin: de la palate luxoase și până la o toaletă de 56.000 de euro

Jennifer Lawrence a devenit mămică, în mare secret