Bindi, care a fost botezată după numele crocodilului preferat al tatălui ei, a împlinit 22 de ani în iulie și este o femeie împlinită pe toate planurile. În 2015, fiica “Vânătorului de crocodili” l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. Este vorba despre Chandler Powell, fost sportiv profesionist de wakeboarding. De dragul lui Bindi, americanul s-a mutat în Australia și duce mai departe munca lui Steve Irwin la Zoo Australia. Bindi și Chandler își dedică viața protejării animalelor, ei lucrând cot la cot cu mama și fratele ei.

Bindi Irwin și Chandler Powell vor deveni părinții unei fetițe

La începutul lunii august, Bindi a făcut marele anunț pe Instagram, iar în septembrie a spus și care va fi sexul copilului. Fiica lui Steve Irwin va fi mămică de fetiță.

Zilele trecute, Bindi a postat și prima imagine cu burtica de gravidă, spre încântarea celor 4 milioane de fani care o urmăresc pe Instagram.

prima-poza-cu-burticaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

“Frumoasa mea mamă mi-a făcut poza asta ieri. Fetița noastră este bine. De fiecare dată când mergem la ecografie este incredibil de energică și se mișcă de colo-colo. Acum este de mărimea unui oposum. Cât de drăguț!”, a scris Bindi lângă imaginea în care își mângâie burtica.

Chandler, soțul lui Bindi, nu s-a putut abține și a comentat la postare. Fostul sportiv a scris: “Crește atât de repede și nici nu a ajuns încă aici. Vă iubesc!”.

Vezi și Nuntă în plină pandemie de coronavirus: Bindi Irwin, Fiica Vânătorului de crocodili, s-a măritat! Prima fotografie de la nuntă

Citește și:

Primele declarații făcute de fratele Elenei Gheorghe după ce au apărut poze cu el și Lidia Buble

Ștefania s-a pozat așa cum doar Speak o vede: ”Prea minunată pentru această lume…”