Tânăra, care seamănă destul de bine cu răposatul ei tată, și-a arătat cu mândrie, pe rețele de socializare burtica de viitoare mămică. În poză e și cel cu care s-a căsătorit anul trecut, în plină pandemie, Chandler Powell.

Bindi-Iwin-la-22-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cei doi, care se cunosc de mai mulți ani și pe care, inițial, i-a legat o prietenie frumoasă, s-au logodit în 2019.

Recent, Bindi povestea pe rețelele de socializare și cum a aflatr că va deveni mamă. ”Momentul în care am descoperit că voi deveni mama va rămâne pentru totdeauna în amintirea mea. Timpul a stat în loc atunci. Am făcut un test și am fugit în bucătărie, unde Chandler ne pregătea ceai. Nu m-a auzit intrând, așa că l-am urmărit cum turna apă în cana mea preferată, în formă de arici.

Am început să vărs lacrimi de bucurie și i-am spus iubitului meu soț că testul de sarcină a ieșit pozitiv. Am fost extrem de fericiți. Adorabilul nostru pui de câine, Piggy, a stat pe picioarele noastre, întrebându-se ce se întâmplă.

Am băut împreună un ceai și am vorbit despre viitorul nostru și despre cum o să le dăm vestea cea mare oamenilor pe care îi iubim. În acele câteva momente, minunatul copil pe care îl port în pântece a devenit cel mai important lucru din viața noastră.

Ne simțim binecuvântați la gândul că această mică persoană ne-a ales pe noi să îi fim părinți. Copilul nostru, un războinic pentru viața animalelor sălbatice, va fi foarte iubit de către familiile noastre și de către întreaga echipă de la Grădina Zoologică Australia”, a fost mesajul publicat de Bindi Irwin imediat după ce a aflat că este însărcinată, pe Instagram.

Bindi Irwin (22 ani) și Chandler Powell (24 ani) s-au cunoscut la Australia Zoo în 2013, pe când ea avea 13 ani, iar el 15 ani.

Într-un interviu mai vechi acordat de Bindi, ea a explicat ce a făcut-o să se îndrăgostească de Chandler și de ce crede că el este bărbatul vieții ei, la fel cum tatăl ei, Steve Irwin, a fost pentru mama ei, Terri.

„Sunt atât de norocoasă că am întâlnit pe cineva care este pregătit pentru provocarea unei vieți împreună”, spunea ea. „De când s-a mutat cu noi la zoo, ne distrăm de minune punându-l pe Chandler să facă tot felul de activități”.

Vezi și Fiica Vânătorului de crocodili e însărcinată. Va deveni mamă la 22 de ani! Cât de frumos a făcut anunțul!

Citește și:

Mioara Roman va fi operată de urgență! Oana Roman: ”Din păcate…”

Jessica Biel și Justin Timberlake au devenit din nou părinți, în mare secret