La numai 22 de ani, Bindi Irwin a născut o fetiță și a ținut ca fnii să afle chiar de la ea marea veste: „25 martie 2021. Le sărbătoresc pe cele două iubiri ale vieții mele. E aniversarea noastră de nuntă și ziua nașterii frumoasei noastre fiice”, a scris Bindi, la câteva zile după ce a devenit pentru prima oară mamă.

Bindi a dezvăluit că ea și Chandler Powell au ales numele Grace Warrior Irwin Powell pentru micuța lor.

Bindi le-a explicat fanilor și de ce a ales acest nume pentru prima ei născută: „Războinica noastra grațioasă este cea mai frumoasă lumină. Grace poartă prenumele străbunicii mele și a unor rude din familia lui Chandler.”.

„Numele Warrior și Irwin sunt un omagiu adus tatălui meu și moștenirii pe care a lăsat-o prin rolul lui incredibil de luptător pentru vietățile din sălbăticie”, a adăugat Bindi.

„Numele ei de familie este Powell, iar Grace are deja un suflet la fel de bun ca al tatălui ei. Nu există cuvinte care să descrie dragostea infinită din inimile noastre pentru fetița dulce pe care abia am adus-o pe lume. A ales ziua perfectă pentru a se naște și ne simțim extrem de binecuvântați”, a încheiat proaspăta mămică.

prima-fotografie-cu-nepoata-lui-steve-IrwinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Bindi Irwin și-a anunțat sarcina pe Instagram, în luna august

„Bebelușa luptătoare pentru vietățile sălbatice se va naște în 2021!”, le scria fiica lui Steve Irwin fanilor ei la vremea respectivă.

Bindi a dat vestea cea mare pozându-se alături de Chandler, în vârstă de 23 de ani, ținând în mâini o versiune miniaturală a celebrei uniforme specifice angajaților de Grădina Zoologică din Australia.

„Eu și Chandler suntem mândri să vă anunțăm că vom deveni părinți! Este o onoare să vă împărtășesc acest moment special din viața noastră. Deși sunt încă în primul trimestru de sarcină, vrem să faceți parte din călătoria noastră și din acest nou capitol al vieții noastre de familie.”, scria ea atunci.

Bindi Irwin scria încă de atunci că bebelușa a devenit cea mai importantă parte a vieții sale: „Vă rog, spuneți-mi cele mai bune sfaturi și trimiteți vibrații și rugăciuni bune micii noastre iubite. Dragoste și lumină.”

Bindi Irwin s-a căsătorit cu Chandler Powell pe 25 martie, în plină pandemie

Fiica Vânătorului de Crocodili s-a căsătorit pe 25 martie, în plină pandemie de coronavirus, la Grădina Zoologică din Australia, unde l-a și întâlnit pe soțul ei.

Ceremonia, una restrânsă, a inclus o serie de omagii emoționante la adresa regretatului ei tată, care a murit în 2006, înâepat de o pisică de mare.

La vremea respectivă, Bindi a dezvăluit că pur și simplu nu putea lăsa ziua nunții ei să treacă fără să-l implice pe răposatul Steve Iriwn: „Chandler a devenit soțul meu și împreună am aprins o lumânare în memoria tatălui meu”.

La altar, tânăra a fost condusă de fratele ei mai mic, Robert. Mama ei, Terri, a fost unul din puținii martori la nuntă, care s-a desfășurat în formulă restrânsă din cauza restricțiilor tipice pandemiei de coronavirus.

Bindi și Chandler Powell s-au cunoscut la Australia Zoo în 2013, pe când ea avea 13 ani, iar el 15 ani. De atunci, formează un cuplu solid, care promovează activ grija pentru animalele sălbatice.

Ești interesat de animalele sălbatice? Vezi cum arată rasul, cât de mare este zimbrul, unde trăiește cerbul sau ce mănâncă porcul mistret!

Iubitorii de animale exotice pot citi mai multe informații despre ursul pandapanda roșuursul koalacangurelefantgirafarinocerlorispangolin și armadillo.

Vezi și Bindi Irwin, fiica Vânătorului de Crocodili, mai are puțin și naște. Are o burtică adorabilă în ultimul trimestru de sarcină!

Citește și:

Dani Oțil o să fie tătic! Gabriela a publicat prima imagine cu burtica de gravidă.

Cum a fost prima întâlnire a Mihaelei Prigoană cu soacra sa. Ce i-a spus aceasta despre fiul ei, Silviu Prigoană