A cunoscut aceste simțăminte și Bianca Lixandru, Bibi – cum o cunosc cei din mediul online, cea care o interpretează pe Rita în serialul Profu`. Aceasta, în vârstă de numai 18 ani, a fost cerută de soție în weekend, când se afla în vacanță cu iubitul.

„Să primești inelul de logodnă de la persoana iubită este cu siguranța ceva special, frumos și unic în viață. Consider că îți trebuie extrem de mult curaj pentru a pune ACEA ÎNTREBARE și știu că Anto a făcut acest pas pentru că are mare încredere în mine și în relația noastră.

Din punctul nostru de vedere, trebuie să iubești mult persoana de lângă tine și să ai multă încredere în ea ca să poți să faci acest pas.

Ne iubim mult și fiecare clipă pe care o petrecem împreuna e specială. Inelul de logodnă constituie pentru noi un simbol al dragostei și da, am primit inelul de logodnă, dar asta nu înseamnă că suntem deja și căsătoriți. Însemnă că a fost un gest făcut din pură iubire, un gest care înseamnă extrem de mult PENTRU NOI și ne dorim să ținem, momentan, aceste sentimente așa cum sunt acum. Toate vin la timpul lor! Important este că ne iubim și avem încredere în noi”, a declarat actrița.

amandoi-sunt-foarte-tineriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Îi suntem extrem de recunoscători lui Dumnezeu pentru relația pe care o avem deoarece este absolut superb să crești (în orice) odată cu persoana dragă, să vă învățați reciproc, să vă ajutați la bine și la greu, să vă maturizați împreuna, dar, în același timp, să vă cunoașteți și să vă păstrați latura inocentă, de copil, din voi”, a continuat actrița, recunoscătoare că trăiește așa ceva.

Bibi poate fi văzută în sezonul 2 Profu`, de pe 11 februarie, de la ora 21:30, când personajul ei, Rita, va fi pus în fața unor decizii importante.

Vezi și A ieșit soarele și pe strada ei! Celebra cântăreață, a cărei viață e un iad de câțiva ani încoace, a fost cerută de soție!

Citește și:

Daniela Gyorfi a avut coronavirus: ”Până în vară eu nici nu am crezut în acest Covid. Până nu ai nu crezi”. Cum de nu au luat fiica și partenerul ei

Aveau planuri de nuntă, dar și-au spus „Adio”. „Avem trei săptămâni de când plângem încontinuu…”