Marius Moga și Bianca Lăpuște formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz. Deși în ultima vreme au preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, aceștia au fost invitați la Dimineața Blană să lanseze cea mai nouă piesă a artistului – „O dorință”. Marius a dezvăluit că, la un moment dat, în piesă o putem auzi chiar pe fetița lui, Maria.

Mai mult, cei doi au dat din casă și au făcut dezvăluiri despre relația lor. Bianca a mărturisit că soțul ei este germofob, fapt pentru care e mereu cicălitor, mai ales de când cu pandemia, să dezinfecteze tot ce cumpără și să se spele mereu pe mâini.

marius si biancaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„El e germofob și își extinde această germofobie în jurul tuturor. La începutul pandemiei, trebuia să dezinfectăm tot, n-am mers nicăieri, spală-te pe mâini, poartă mască…”, a spus Bianca.

Bianca și Marius au mărturisit că sunt amândoi dezordonați, însă Bianca este cea care trebuie să strângă toate șosetele lăsate aiurea prin casă pentru că artistul nici nu le observă.

„Chiar nu le văd. Nici măcar nu le observ”, a spus Moga.

Cei doi au mărturist că sunt extrem de diferiți însă au totuși câteva lucruri în comun, cum ar fi faptul că ei întârzie tot timpul amândoi. Mai mult, chiar și fiica lor le-a reproșat acest lucru.

„Întărziem amândoi, dar în proporții diferite. Dar experineța își spune cuvântul, iar Marius încearcă să evită cât mai mult asta. Cu ocazia asta, ne cerem scuze profesorilor, tuturor oamenilor. La un moment dat, a venit Ria și ne-a zis că ea nu mai vrea să întârzie și am avut așa un moment în care ne-am dat seama..”, a povestit Bianca.

Imediat în completarea ei a sărit și Marius, spunând în apărarea lor că mai întârzie și din cauza fetiței pentru că nu-i convin niciodată hainele pe care le are pregătite. „Pe de altă parte, tot ea, e dimineața nu vreau hainele astea, vreau să mă îmbrac cu altceva, nu vreau asta, nu, nu, nu vreau”, a povestit și Marius.

Bianca Lăpuște și Bianca s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fetiță. Cei doi au mărturisit de mai multe ori că își mai doresc un copil, dar până acum nu s-a întâmplat.

Bianca și Moga au dezvăluit că și Maria a moștenit pasiunea pentru muzică. La doar cinci ani, știe să cânte deja la pian și are câteva melodii înregistrate.

”Maria e foarte creativă, compune, canta la pian. Nu mai e un copil mic, are personalitatea ei. Tot timpul imi da idei. Ii place muzica, studioul e o terapie pentru oricine. Maria petrece si foarte mult timp la bunici, cu ei ne-am scos. Ei au timp să mearga la tot felul de activitati cu ea. În plus, îsi doreste un fratior sau o surioara, noi i-am promis. Este despre acel moment, am mai fost pe acolo. ”, au mai spus cei doi

Înainte să înceapă pandemia, ei s-au mutat în Cernica la casă și sunt vecini cu Smiley.

“Din februarie ne-am mutat la casă, fix înainte de pandemie. A făcut totul mult mai ușor, mult mai simplu. Ne-am adaptat încet, încet. Ne-am descoperit tot felul de pasiuni”, au mărturisit aceștia.