În casa fetelor au apărut conflicte mari după ce au fost mutate toate într-un apatament, iar tensiunile au căpătat noi valențe.  Bianca Sârbu s-a declarat profund dezamăgită de comportamentul concurentelor  și a izbucnit în lacrimi, când acestea aulăsat de înțeles că o învinovățesc  pe ea, pentru schimbările în experimentul de televiziune.

„Eu sunt un om prea slab. La genul ăsta de emisiune trebuie să fii un om care nu pui niciun fel de sentiment, cum am pus eu pentru voi, să vin să-mi fac datoria și să plec acasă. Asta a fost greșeala mea”, a declarat Bianca când a izbucnit în lacrimi.

 

„Eu aici sunt un angajat care trebuia sa vă dau niște sarcini, să vă spun bună ziua și la revedere.  Din păcate pentru mine, nu am făcut-o, chiar dacă toată lumea mi-a zis-o. Din păcate, așa sunt eu construită și mă atașez de oamenii din viața mea. Nu puteam să vin aici, pur şi simplu, să vă dau o sarcină şi să plec acasă. Stau mai mult cu voi, decât stau cu copii mei. Și acasă când mă duc, tot la voi mă uit, în online! De fapt,a sta e problema”,  a mărturisit Bianca Sârbu.

Bianca Sârbu a rămas văduvă la 34 de ani

Emisiunea „Dragoste fără secrete” poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.

Bianca Sârbu trăieşte o poveste  frumoasă de iubire. Ea și-a întâlnit sufletul pereche, pe Bogdan,  chiar la Antena Stars. Bianca şi Bogdan s-au căsătorit, în urmă cu un an, după doar o lună de relație, iar recent a făcut și cununia religioasă. Însă viața ei poate să bată scenariul oricărui film de la Hollywood. Și asta, pentru că îndrăgita prezentatoare TV a fost încercată rău de viață și are o poveste incredibilă înainte să-și găsească din nou fericirea.

Prezentatoarea TV ne zâmbește frumos în fiecare zi la televizor, dar puțină lume știe că zâmbetul ei ascunde o mare dramă. Aceasta a rămas văduvă la doar 34 de ani, cu doi copii mici.

Primul ei soț i-a murit pe scenă, în timp ce ea. În urmă cu șase ani, Marian Sârbu, primul soţ al artistei, a murit pe scenă, în urma unui infarct, chiar în braţele ei. Erau colegi la Teatrul ‘Constantin Tănase’, da„r aveau şi o trupă cu care cântau la diverse evenimente. Tragedia a avut loc la o petrecere: Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu’, povestea Bianca. A suferit foarte mult, dar plângea pe ascuns, pentru a nu-şi întrista cei doi copii.

Actrița s-a luptat pentru viața ei după ce a fost diagnosticată, încă de la o vârstă fragedă, de către medici de trei ori cu cancer de piele. Vedeta Antenei Stars a povestit despre drama prin care a trecut, dar și despre modul cum a învins boala. La început, a crezut că dacă va face „nişte raze’ se va vindeca, a doua oară când i s-a confirmat diagnosticul i s-a spus că „nu se moare din cauza unui cancer de piele şi nu e grabă’… Abia a treia oară actrița a realizat că nu e de glumă cu teribila boală și s-a concentrat total pe starea ei de sănătate.

 

Citește și: