Actriţă și cântăreață la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” a stat departe lumina reflectoarelor, în ultima perioadă, dar a avut un motiv foarte bine întemeiat. Ea s-a luptat cu un diagnostic pe care spera să nu-l mai audă niciodată.: i-a recidivat cancerul de piele.

Bianca a povestit că problemele ei au început când avea, de fapt, doar 26 de ani, și i-a apărut pentru prima dată o pată pe nas. A mers la doctor, un bun prieten, medicul Irinel Nedelcu, care i-a spus că are carcinom bazocelular. Prima dată a fost operată de cancer în urmă cu cinci ani, când a făcut două intervenții. Boala i-a recidivat acum, însă, cu ajutorul unor medici foarte pricepuți vedeta a scăpat cu bine și peste această cumpănă.

„Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva, m-am dat eu cu o cremă și am zis că nu mă mai duc la doctor pentru că nu mai voiam eu să mă duc. M-am gândit că poate se închide (…)Și m-am dus la o prietenă să-mi ofere niște creme, era soția domnului doctor Irinel Nedelcu, cel de acum 20 de ani (…) . Mi-a zis hai să te vadă și soțul meu puțin. Și m-a văzut și mi-a spus: vezi că nu e bine, du-te înapoi la domn profesor ( profesorul Lascăr). Era martie, voiam să vină primăvara, se apropia ziua mea. Acum s-a întâmplat. Am 12 zile astăzi de la operație. M-am dus la domn profesor și i-am spus că o luăm de la capăt, într-un fel. Dânsul mi-a zis de la început că poate să recidiveze, că sunt 50% șanse să revină. Mi-a spus că este delicat, pentru că nu se mai putea face nici lambou. Trebuia să găsească o soluție să facă ceva repede și să nu mai stau așa, să fiu și bine. Și a găsit o soluție foarte ingenioasă, a făcut o grefă de piele de după ureche. Mi-a sacrificat urechea, dar nu se vede, oricum e muzicală, nu contează, și anestezie totală. Mi-a fost frică de anestezia totală, cel mai frică mi-e de anestezie. Mă gândeam că nu mă mai trezesc, că nu am terminat curtea, cine are grijă de copii … niște nebunii… M-am operat pe 10 martie la spitalul Floreasca, personalul a fost minunat”, a povestit Bianca, ieri, în emisiunea lui Teo Trandafir.

„Pe masa de operații tot ziceam, domn profesor, e ziua mea trebuie să mă trezesc. A doua zi era ziua mea. A fost cea mai ciudată zi de naștere”, a mai spus Bianca.

131361616_236541447831362_4488363533510608710_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„În momentul ăsta sunt vindecată 100%. Mi-am scos și o aluniță pentru că e clar că eu am niște probleme și nu am vrut pe viitor să ajungem la toate celelalte. Sunt vindecată 100%, dar acum depinde de mine să am grijă, să mă duc la controale”, a explicat aceasta într-o emisiune Tv.

Trecând printr-o altă experiență de genul acesta, artista a încercat să fie și mai puternică de data aceasta și să-și păstreze încrederea în medici, dar și în Dumnezeu. Nu la fel de puternic a fost și soțul ei, Bogdan Romanescu (30 de ani), care a fost dărâmat în toată perioada aceasta, dar a fost alături de ea în fiecare moment.

„Mai dărâmat a fost soțul meu. Cred că s-o fi gândit că-l las cu doi copii pe cap, dar nu cred. Dar m-am gândit…”, a mărturisit artista.

Bianca Sârbu trăieşte o poveste  superbă de iubire. Ea și-a întâlnit sufletul pereche, pe Bogdan,  chiar la Antena Stars. Bianca şi Bogdan s-au căsătorit, în 2018, după doar o lună de relație,  însă viața ei poate să bată scenariul oricărui film de la Hollywood. Și asta, pentru că îndrăgita prezentatoare TV a fost încercată rău de viață și are o poveste incredibilă înainte să-și găsească din nou fericirea.

Citește și: Victoria Răileanu, dezvăluiri dureroase. Cum se descurcă după divorț?

Primul soț i-a murit în brațe

Primul ei soț i-a murit pe scenă, în timp ce ea cânta și a rămas văduvă la doar 34 de ani, cu doi copii mici. În urmă cu șase ani, Marian Sârbu, primul soţ al artistei, a murit pe scenă, în urma unui infarct, chiar în braţele ei. Erau colegi la Teatrul ‘Constantin Tănase’, dar aveau şi o trupă cu care cântau la diverse evenimente. Tragedia a avut loc la o petrecere: Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu’, povestea Bianca, rămasă văduvă la numai 34 de ani. A suferit foarte mult, dar plângea pe ascuns, pentru a nu-şi întrista cei doi copii.

„Soțul meu mi-era și iubit, prieten, tată, coleg, mi-a făcut și doi copii minunați. Ne completam. Îmi și zicea: «Ești nebună, mamă, te iubesc, cred că altul nu o să te mai suporte». Și cam așa a fost. A avut dreptate. Din păcate, soarta a fost crudă, atât pentru el, că era foarte tânăr, cât și pentru noi, cei care am rămas în urma lui. Nu avea probleme de sănătate, dar era un tip coleric. Avea în jur de 52 de ani când a început să nu se mai simtă foarte bine, avea probleme, afaceri, stres. Eram a șasea lui soție și glumeam mereu că o să fiu ultima. Nu regret nimic. Dacă ar fi să o iau de la capăt și dacă aș ști care e destinul meu, aș face la fel, dar poate aș fi mai grijulie și l-aș împinge să se caute mai mult (la medic n.r.). Într-o zi am fost la o cântare și a spus că nu se simte bine și a căzut pur și simplu. A fost ruptură de aortă, nu a mai avut nicio șansă. Nici dacă era pe masa de operație. El era om de afaceri, dar și-ar fi dorit să fie artist”, declara ea  recent, pentru Antena Stars.

Actrița s-a luptat pentru viața ei după ce a fost diagnosticată, încă de la 26 de ani, de către medici de trei ori cu cancer de piele. Vedeta a povestit despre drama prin care a trecut, dar și despre modul cum a învins boala. La început, a crezut că dacă va face „nişte raze” se va vindeca, a doua oară când i s-a confirmat diagnosticul i s-a spus că „nu se moare din cauza unui cancer de piele şi nu e grabă”… Abia a treia oară actrița a realizat că nu e de glumă cu teribila boală și s-a concentrat total pe starea ei de sănătate, fiind operată pentru prima dată în urmă cu cinci ani.

Citește și:

Gina Pistol, prima imagine cu fetița ei și a lui Smiley! ”Mă topesc de dragul ei”

Prințul William consideră declarațiile făcute de Harry a fi „foarte departe de adevăr”