Bianca Rus a povestit pentru Antena Stars cât de dificil i-a fost să treacă peste problemele apărute după slăbire.

Din fericire, acum se simte mai bine, dar a avut o perioadă dificilă, imediat după scăderea bruscă în greutate.

Vedeta a explicat că acum și-a reluat activitatea artistică și profită la maximum de tot ce îi oferă viața.

„Am întâmpinat greutăți că am tot sărit mesele, având evenimente, tot felul de plecări în țară, am neglijat mâncatul. 120 de kilograme am avut în ziua în care m-am internat în spital și acum am 50 și ceva de kilograme.

Și, am zis: stai că e o problemă, că am slăbit foarte brusc. Și atunci mi-am dat seama că am această problemă. Și mi-am dat seama că uit să mănânc. Am făcut un set complet de analize, nu doar la stomac, din cap până în picioare și a ieșit o anemie severă, hemoglobina care m-a dat pe spate, am luat și tratament cu fier și perfuzii de fier.

Eu în două ore trebuia să fiu la o emisiune la Antena Stars și normal că m-am dus, eu moartă coaptă mă duc, responsabilitatea este responsablitate. Dar am trecut prin niște perioade nu tocmai drăguțe.

Sunt destul de bine, am trecut peste aceste probleme. Acum nu sunt foarte, foarte slabă, sunt bine. Mă simt bine cu kilogramele pe care le am”, a dezvăluit ea într-un interviu pentru Antena Stars.

acum-face-si-sportSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Vedeta a mai spus și că acum a prins și gustul mișcării la sală. ”Merg la sală. Am antrenor”, a declarat ea, iar dovada e chiar pe contul ei de Instagram, unde a postat un instantaneu de lângă aparatele de fitness.

Vezi și Pavel Bartoş a slăbit 12 kilograme! Cum a reușit: ”Am alt tonus, mă simt mai bine!”

Citește și:

Cum a ajuns Gina Pistol în televiziune: „Zici că povestesc din altă viață”. Care a fost emisiunea care a lansat-o

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit. Ce s-a întâmplat de fapt? Primele declarații