Artista  a decis să-și facă ordine în viață și a decis că în primul rând trebuie să aibă grijp de corpul ei. Astfel, după ce mai mulți ani s-a luptat cu kilogramele în plus, ea a reușit să slăbească 50 de kilograme, în urma unei operații de micșorare a stomacului. Artista susține că este foarte încântată că a reușit să ajungă la 58 de kilograme în aproape un an de zile și vrea să se mențină  la această greutate.

„Sunt foarte satisfăcută în interiorul meu când mă uit în oglindă, este altceva”, a declarat Bianca, în emisiunea lui Teo,

„Nu mai îmi place ce făceam înainte. Nu mai îmi place să mai mănânc. Am ajuns la 58 de kilograme și nu vreau să mai slăbesc. Vreau să mă mențin așa”, a mai spus ea.

Bianca a slabit 50 de kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și:Irinuca este topită după Mr. Pink. Ce fericită pare fetița alături de mama ei în SUA

Bianca Rus este foarte atentă la ce mănâncă

„Nu mai simt nevoia să mănânc dulce. Nu mănânc orice, adopt un stil de viață sănătos, mănânc de trei ori pe zi și țin cont de ce mi-a spus domnul doctor. Am și un slogan: cine ciugulește, nu slăbește. Dacă eu mă apuc să ciugulesc acum puțină înghețată, dau totul peste cap, ceea ce nu vreau pentru că mă simt foarte bine așa cum sunt acum”, i-a mărturisit lui Teo artista din Satu Mare.

„Chiar dacă am făcut o operație de micșorare a stomacului, e nevoie să țin regim și e nevoie de multă atenție, pentru că sunt persoane care s-au îngrășat la loc după această operație și nu vreau să fac parte dintre ele. Vreau să mă apuc de sală”, a povestit Bianca în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Potrivit libertatea.ro, în luna mai, anul trecut, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio.  În luna octombrie, vedeta a făcut nunta la Satu-Mare. La o lună de la  nuntă, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresată de partenerul de viață după ce s-au întors din luna de miere din Dubai, lucru pe care bărbatul însă l-a infirmat. De curând, Bianca Rus ar fi fost din nou agresată de Antonio, la magazinul pe care bruneta îl deținea în zona Iancului din Capitală. Antonio ar fi mers la magazinul Biancăi pentru a discuta cu aceasta despre divorț, însă lucrurile au degenerat. Bruneta ar fi fost lovită de Antonio. Între cei nu mai este cale de împăcare. Antonio a făcut declarații despre divorț și partaj și  a mărturisit că el și Bianca Rus au împărțit darul de nuntă, fiecare luând câte jumătate.
„Am trecut prin nişte perioade mai grele, dar le-am depăşit. Mă simt foarte bine. Am suferit. Acum sufăr mai bine, cu lacrimi de fericire. Mă uit la mine în oglindă şi e bine! Nu-mi mai place să mănânc, să port papainoage, acum port încălţări mai finuţe. Cu hainele stau prost”, a mai spus Bianca.

Bianca Rus nu a vorbit despre divorţ, dar a mărturisit că deocamdată nu vrea o altă relaţie, însă ar vrea să devină mămică.

„Nu am fost eu cea mai fericită, dar nici cea mai supărată de pe planetă.Îmi plac mult copiii, în special fetiţele. Îmi doresc un bebeluş. La momentul potrivit, când îmi voi da seama cum e cu copiii. Nu îmi pare rău, viaţa merge mai departe. Cu bune cu rele, toţi trecem prin ele. Nu aştept pe nimeni în viaţa mea, încerc să mă obişnuiesc cu mine. Vreau să mă schimb, să lucrez la micile defecte pe care le am. Nu sunt pregătită ca cineva să intre în viaţa mea. Nu vreau! Îmi aloc timp mie”, a mai declarat Bianca Rus la Teo Show.

 

Citește și: