Duminică, bruneta a făcut anunțul, prin intermediul rețelelor de socializare, postând și prima imagine cu fetița ei.

Bianca Pop nu își mai încape în piele de fericire, chiar dacă nașterea a luat-o și pe ea prin surprindere și încă nu e refăcută. Deși micuța s-a grăbit să vină pe lume, și ea și mama sunt sănătoase și în afara pericolului.

”Fata mea, ce minune de copil!” , a fost mesajul scris în descrierea fotografiei în care apare fiica ei.

Fosta Ispită de la ”Insula Iubirii” radiază de fericire și se bucură de primele clipe în compania fetiței sale. Un copil așteptat, pentru că, în trecut, Bianca Pop a suferit enorm după ce a pierdut o sarcină. Mai mult, vedeta a fost internată și la psihiatrie. A trecut peste o perioadă extrem de complicată, dar iată că lucrurile încep să se așeze.

A aflat că era gravidă când sarcina avea 5 luni

În urmă cu ceva vreme, Bianca Pop declara pentru SpyNews.ro că abia în luna a cincea a aflat că este însărcinată. Fosta ispită ”Insula Iubirii” a spus că nu a avut grețuri în timpul sarcinii și a făcut un test abia după insistențele mamei sale, care era convinsă că ea e gravidă.

”Nu am avut deloc grețuri și nici nu mi-a fost rău. Eu am aflat aproape la cinci luni de sarcină că sunt gravidă. Eu tot ziceam că sunt balonată, că m-am îngrășat, nu acceptam, iar George tot zicea că nu, că ești însărcinată.

Îmi spuneam eu singură că m-am balonat, că am băutut sucuri, că am mâncat.(…) Nu eram pregătită, în primele două zile am fost șocată, depresivă. Nu am planificat.”, mărturisea Bianca Pop.

Bianca Pop trebuia să nască după jumătatea lunii iunie

Nașterea Biancăi Pop a fost însă prematură. Vedeta ar fi trebuit să-și aducă pe lume fetița în perioada 15 – 29 iunie.

Micuța a venit pe lume într-un spital din Spania, acolo unde părinții ei locuiesc în prezent.

Tomaziu Jessica Maria a venit pe lume prematur, la doar 35 de săptămâni de sarcină. Vedeta a povestit că s-a speriat atunci când i s-a rupt apa, în toiul nopții, și a fugit la spital.

A fost greu, asta pentru că fetița s-a născut prematur, la 35 de săptămâni. Mi s-a rupt apa acasă la ora 4:30, eram foarte speriată și am plecat la spital la ora 10 dimineața, pentru a mă monitoriza medicii.

Mi s-a zis că sunt dilatată 2,5. Mi s-a dat antibiotic și au zis să încercăm să nasc natural, că eu sigur voi naștere până mâine. Aveam dureri din 2 în 2 minute și contracții din ce în ce mai mari”, a spus Bianca Pop pentru spynews.ro.

A născut natural și fără epidurală: „Eram rău de tot, urlam, abia respiram”

Bruneta a dezvăluit că i-a fost greu să se înțeleagă cu medicii, deoarece nu cunoaște limba. Bianca Pop a susținut că i-a fost foarte greu, mai ales că a născut natural și fără epidurală. Fosta vedetă de la Antena 1 și-a amintit că durerile erau insuportabile.

Ulterior m-au mutat sus pe salon și au zis să anunț dacă e ceva. Eu, cum nu vorbesc limba, așteptam să vină cineva să mă vadă și nu venea nimeni. Plângeam și am chemat doctorii și m-au dus jos. Eram rău de tot, urlam, abia respiram.

Nu știam să împing și m-au învățat, iar apoi i-a ieșit capul, după și corpul, totul fără epidural. M-au și cusut puțin, mă și mir cum am rezistat. Mi-au zis să fac epidurală și eu n-am vrut. Dar erau dureri prea mari și de la epidurală te durea și mai tare.

Fetița e cuminte tare, este bine, totul e bine, a avut 2500 grame la naștere”, a continuat Bianca Pop.

Cum se simte acum, după ce a născut

Acum, mama fostei ispite se află în drum spre ea, pentru a o ajută cu micuța. Nici ea nu se aștepta ca aceasta să nască mai devreme. Bianca Pop susține că nici după ce născut nu se simte foarte bine, mai ales că a trecut printr-un travaliu de 12 ore.

Eu acum nu sunt așa bine, mă doare jos, mi-e mai rău acum, mi-a zis și mami că acum e mai greu la început, vine și ea, e pe drum să vină în Spania. Nașterea chiar a fost foarte grea și dureroasă, am născut la 18:45, după mai bine de 12 ore de travaliu.

Nu mă așteptam și nici ea nu se aștepta să nasc atunci. A fost un șoc. Nu eram pregătită. Mă mir cum am rezistat, că am fost așa puternică. Sunt mândră de mine și eu și George”, mai spus Bianca Pop.

Vedeta a mărturisit că nu și-a dorit să nască prin cezariană. Este de părere că este o metodă la care recurg cele cărora le e frică”. În plus, fetița era poziționată corect și nu își dorea să treacă printr-o operație.

După nașterea naturală îți revii mai ușor – dacă eram tăiată eram varză, și așa sunt slăbită. Eu am patru operații estetice la sâni, știu ce e tăietura. Sunt mândră că am reușit, că m-a ajutat Dumnezeu, mi-a dat după suflet”, a încheiat Bianca Pop.

Nu demult, Bianca Pop dădea amănunte despre naștere, neavând habar cum vor decurge lucrurile.

”Nașterea e programată între 15-29 iunie. Am niște emoții, îmi e foarte frică, chiar dacă mi-am făcut atâtea operații la sâni, la nas, dar simt așa o teamă…

Totuși, mă gândesc că este vorba de Spania, nu e la fel ca în România”, spunea Bianca înainte să nască.

Vezi și Gabriela Prisăcariu, primele declarații după ce a devenit mămică: „Nu stau să explic de ce nu am născut natural”

Citește și:

Corina Chiriac rupe tăcerea despre rivalitatea cu Angelea Similea!

De ce nu a fost chef Sorin Bontea la nunta Ginei Pistol: „N-am ce să comentez”. Andra și Cătălin Măruță au avut, și ei, un alibi