Bianca Patrichi a rezistat 16 săptămâni în jungla dominicană, iar efortul ei nu a rămas neremunerat. Așa cum am mai scris, concurenții primesc o sumă de bani pentru fiecare săptămână petrecută în concurs, iar Bianca s-ar fi ales cu 16.000 de euro, pentru că a bătut palma cu PRO TV pe 1000 de euro.

Imediat după eliminarea Biancăi Patrichi, Vica Blochina, fosta ei colegă de la Faimoși, a avut o reacție în mediul online, profitând de context pentru a-i adresa din nou cuvinte dure.

Vica Blochina nu a iertat-o și a făcut dezvăluiri surprinzătoare. A acuzat-o că l-ar fi bârfit pe Jorge, deși erau destul de apropiați. Mai mult, Vica Blochina a mai spus că Bianca Patrichi ar fi trebuit să fie în echipa Războinicilor și doar o minune a adus-o în tabără Faimoșilor.

bianca-patrichi-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vica Blochina o desființează pe Bianca Patrichi după eliminarea de la Survivor

„Acest băiat (n.r. Jorge) care te masa, săracul, nu știa ce ai bârfit despre el la toți concurenții în baracă noaptea. Ai spus că lucrați de 10 ani împreună și că are o altă orientare. Sau mint și acum? A plecat Maria Magdaleana (Războinica, nu Faimoasa). A fost la casting pentru Războinici și a făcut probe cu ei. Pe onorariu de Războinic. Însă a ajuns, printr-o minune, la Faimoși.

De la Insula Iubirii, la Insula Survivor. Bine că a reușit performanța de a-și arăta caracterul adevărat. La început știam doar eu. Acum s-a convins o țară întreagă. Te felicit pentru asta. Din toate proiectele la care am luat eu parte, Ferma, Asia Express, eu caracter mai mizer nu am întâlnit”, a spus Vica Blochina în mediul online”, este reacția Vicăi Blochina, citată de Cancan.ro.