Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Dragostea lor a fost însă una cu năbădăi. Deși, la început, chimia dintre ei a fost foarte mare, ulterior, focul a început să se stingă și la fel și sentimentele pe care le aveau unul pentru celălalt.

Tocmai de aceea au ajuns la concluzia că divorțul ar fi singura soluție pentru ei. Cu toate acestea, Sofia îi va ține legați pe vecie. Și pentru asta, Bianca și Victor au lăsat toate neînțelegerile la o parte și își dau silința să aibă o relație frumoasă.

Cum s-a ajuns la despărțire

Cu toate că la momentul respectiv dragostea dintre ei era mare și amândoi radiau de fericire, despărțirea a fost inevitabilă. Acum, la aproape 7 ani de la divorț, Bianca Drăgușanu recunoaște faptul că ea a fost cea care a ales să pună punct mariajului, deși prezentatorul TV a mai luptat.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Unele povești de dragoste sunt scrise ca să fie închise. Am ajuns la concluzia că povestea noastră s-a terminat. Cel puțin pentru mine, el a mai luptat, a mai încercat”, a descris Bianca relația cu Victor Slav.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

E gata să facă pasul și cu Gabi Bădălău

Acum, Bianca Drăgușanu trăiește o poveste de dragoste cu Gabi Bădălău. Deși nici relația lor nu e una uțoară, par mai deciși ca niciodată să dea uitării episoadele nefericite din viața lor și să-și construiască o familie. Blondina a vorbit despre o posibilă nuntă alături de fiul ex-ministrului Economiei, dar și despre dorința de a avea un copil cu acesta.

Cine ar fi crezut că apele dintre Bianca și Gabi Bădălău se vor liniști atât de mult încât cei doi vor fi gata să facă marele pas?! Ei bine, Bianca Drăgușanu lasă de înțeles că viața ei amoroasă a intrat pe un făgaș normal și, deși nu s-a mai vorbit atât de mult despre relația ei cu Gabi, sunt foarte fericiți și au foarte multe planuri împreună.

Poate cel mai mare dintre ele este cel de a ajunge în fața altarului. Vedeta susține că, în ciuda căsătoriilor eșuate, încă se vede îmbrăcând rochia de mireasă. Și, cu siguranță, o va face cât de curând, ceea ce-i împiedică în aceste momente este divorțul lui Bădălău de Claudia Pătrășcanu.

În ciuda tuturor scandalurilor în care au fost implicați în ultima perioadă, Bianca susține că sunt fericiți și că ce este mai bun abia acum urmează.

„În momentul ăsta sunt fericită, sunt bine, sunt sănătoasă. Cred că ce este mai bun, abia acum urmează. Nu știm ce va fi, eu mă mai văd îmbrăcată în mireasă, probabil voi avea trei rochii”, a spus vedeta la Xtra Night Show, conform Cancan.

În plus, Bianca susține că partenerul ei este un om pe care se poate baza și un tată responsabil, tocmai de aceea se gândește că ar putea avea o familie alături de el.

„Eu îl văd pe Gabi un tată extraordinar, un om echilibrat, corect, implicat în tot ce înseamnă familie. Este un tată exemplar, care face multe sacrificii pentru copiii lui, cred că o să îi și obțină”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Vezi și Gabi Bădălău a încercat să se împace cu Claudia Pătrășcanu. Mama cântăreței intervine în scandal: ”Vine ca un milog”. Ce i-a spus Bădălău soacrei sale despre Bianca Drăgușanu

Citește și:

Mădălin Ionescu, adevărul despre divorț și relația cu Cristina Șișcanu: ”Mi-a crescut copiii”

Ea are 75 de ani, el are 70, dar se iubesc ca în prima zi. Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood