Bianca Drăgușanu ține foarte mult cont de energiile din viața ei. Vedeta consideră că pentru a le atrage pe cele pozitive este nevoie să recurgem la anumite gesturi.

În acest sens, ea încearcă să scape de hainele vechi, pentru a scăpa de energiile negative și a face loc pentru unele noi, încărcate pozitiv.,,Unele dintre ele le mărit cu greu. Fac loc să vină altele noi, că este o energie, dai o energie veche pe o energie nouă. Studiez feng shui-ul și astrologia. Tot timpul să faci loc în viața ta și în dulapul tău energiilor noi”, a spus Bianca Drăgușanu, conform Spy News.

Nu portofelului roșu!

Vedeta a mai spus că este foarte importantă culoarea portofelului și trebuie studiată, deoarece în fiecare an se schimbă culoare acestuia.,,Culoarea portofelului contează foarte mult și trebuie studiată, pentru că în fiecare an se schimbă culoarea portofelului. Acum câțiva ani am avut un portofel roșu, foarte mulți bani, dar cum veneau așa se duceau, pentru că roșu arde. Trebuie o culoare care să ni se potrivească ca și zodie, ca și caracter și senină. Nu o culoare de pământ, dar niciodată roșu”, a mai spus vedeta.

Bianca Drăgușanu consideră că banii trebuie iubiți și respectați

Vedeta a mai spus că banii trebuie iubiți și respectați în fiecare zi, nu doar în momentele în care sunt așezați în portofel. Ea este de părere că în zilele noastre banul vorbește, iar dacă îl chemi la tine și îl respecți el va veni.

,,Banii trebuie iubiți și respectați, nu doar atunci când îi așez în portofel, ci și în viața de zi cu zi. Când ai un lucru sau primești niște bani pentru ceva ce tu ai făcut, întotdeauna trebuie să mulțumești și să te bucuri, indiferent de suma pe care ai primit-o. Trebuie să îi biencuvântezi”, a mai spus Bianca Drăgușanu.Cât despre obiceiurile ce țin de cheltuielile sale, iată ce a declarat vedeta pentru Spectacola:

Îmi cumpăr pantofi foarte scumpi, în fiecare săptămână. Nu mă pot abține.

Când am dat cu cardul și văd „Tranzacție autorizată” se emană serotonina, hormonul fericirii. Și când deschid coletul mă simt de parcă ar fi Crăciunul. La mine e Crăciunul în fiecare săptămână.

Îl consider un viciu. Eu port 41 la pantofi și mă folosesc de pretextul acesta ca să imi cumpăr pantofi foarte scumpi, că nu găsesc mărimea mea.

Nu beau, nu fumez, nu mă droghez, nu ies în cluburi, cumpărăturile sunt singurul meu viciu. Cheltui foarte mulți bani pe pantofi și haine”.

Vezi și Ce mănâncă Bianca Drăgușanu de Crăciun, după ce în trecut se hrănea doar cu o cireașă pe zi

Citește și:

Lili Sandu, mesaj emoționant după ce s-a vindecat de COVID-19: „Au fost zile de coșmar”

Gina Pistol a postat o imagine cu micuța Josephine și a iscat un val de reacții