Chirurgul Călin Doboș a fost înmormântat sâmbătă, anunță Spynews.ro, care publică și imagini de la trista ceremonie. Bianca Drăgușanu a fost și ea prezentă și a fost vizibil afectată de dispariția celui care i-a fost și prieten de familie, nu doar medic. Vedeta a coborât din bolidul ei de lux cu un buchet de flori de culoare roz, dar și cu o coroană imensă de flori albe, pe care o ținea angajatul ei. Bianca a purtat un costum negru și și-a scuns privirea sub ochelari de soare negri. Nici Vica Blochina nu a lipsit de la trista ceremonie de înmormântare. Sursa foto: Spynews.ro

bianca-dobos-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Bianca Drăgușanu a fost pacienta doctorului Călin Doboș, ba chiar și-a dus și sora în cabinetul acestuia, pentru o mărire de sâni. Deveniseră buni prieteni și au colaborat ani mulți. Iubita lui Gabi Bădălău este dărâmată după ce a aflat de decesul medicului Călin Doboș și i-a cinstit memoria, povestind public lucruri frumoase despre el și despre prietenia lor.

”Sunt copleșită și îndurerată de vestea pe care am primit-o ieri. Prietenul meu drag, cel mai bun doctor, cel mai amuzat, cel mai inteligent, Călin Doboș, a avut un accident. Nu a supraviețuit. Îmi aduceam aminte de ultimele cuvinte pe care mi le-a spus atunci când ne-am văzut. Datorită unei situații în care se afla, destul de delicată, i-am cerut un sfat și l-am întrebat cum e. Mi-a spus: «Bianca, viața merge înainte!». Era un om extraordinar de pozitiv și cred că o să țin mereu cont de sfatul lui”, a povestit Bianca Drăgușanu, pe Instastory (vezi mai jos filmulețul).

”Viața merge înainte, trebuie să iubim viața, trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă, trebuie să fim recunoscători. Este un sentiment pe care nu am cuvinte să îl descriu, pierderea cuiva drag, care a însemnat atât de mult pentru mine nu poate fi descrisă în cuvinte. Te voi iubi mereu, să te odihnești în pace și viața merge înainte, nu te voi uita niciodată”, a mai declarat blondina, pe Instagram.

Citește și: Tragedia care l-a bântuit pe chirurgul Călin Doboș în ultimii ani din viață și pentru care a făcut pușcărie. Cine este tânăra care a murit după operația de liposucție

Citește și: A murit Călin Doboș, chirurgul estetician al vedetelor. Avea doar 48 de ani