După trei ani de relație, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să o ia pe drumuri separate. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, mai ales că cei doi se declarau fericiți și împliniți, împreună, iar ea chiar a vorbit despre căsătorie în mai multe rânduri.

Vestea neașteptată a dat-o chiar Bianca Drăgușanu, care nu a vrut însă să intre în detalii, cel puțin pentru moment.

În cadrul unui interviu recent, Bianca Drăgușau a declarat că ea și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu. Vedeta nu a vrut să dezvăluie motivul care a dus la despărțire, însă a precizat că bărbatul este deja „fostul iubit”.

„Da, m-am despărțit de Gabi Bădălău. Gabi este deja fostul meu iubit. Nu vreau să comentez mai mult acum!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru puterea.ro.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, imagini fabuloase din Thailanda: lux, amor, extravaganțe și exotism. Cum au petrecut de ziua afaceristului

Primele declarații ale lui Gabi Bădălău, după ce Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea

Și Gabi Bădălău a avut o primă reacție, după ce Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea. Bărbatul susține că cei trei ani pe care i-a petrecut alături de frumoasa blondină au fost plini de iubire, adrenalină, dar și multă gelozie.

Cu toate astea, Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu și tată a doi copii, susține că a învățat foarte multe lucruri de la această relație și preferă să rămână doar cu lucrurile frumoase care s-au întâmplat între el și fosta iubită.

Mai mult decât atât, bărbatul are doar cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăgușanu și susține că o va respecta toată viața lui. În plus, nu vrea ca această despărțire să fie cu scandal, mai spune el.

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație… rămân cu tot ce a fost bun și frumos… a fost și o lectie de viață pentru mine…

O să o respect pe Bianca toată viața și din partea mea să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul… eu sunt bărbat!

Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă”, a declarat Gabi Bădălau pentru Playtech.

Meci de box fără mănuși între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu! Se lasă cu avocați și procese! Gabi Bădălău asistă de pe margine

bianca-dragusanu-si-gabi-badalau-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce spunea Carmen Harra despre relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău

„A fost vreun bărbat, până acum, la care l-a ținut Bianca cu adevărat? Ea a avut o șansă, la un moment dat, să aibă un bărbat bun în viața ei, care este tatăl copilului ei. A pierdut șansa asta și a rămas cu niște karme, foarte profunde, nerezolvate, iar karmele astea se reflectă în relațiile ei următoare.

Nu prea îi dau șanse! Aș vrea să-i dau șanse! E o fată frumoasă, o fată drăguță, o fată care a luptat să ajungă unde a ajuns, dar nu-i dau șanse cu Bădălău din foarte multe puncte de vedere. Este o relație temporară. Este o relație în care, din nefericire, face aceleași greșeli pe care le-a făcut cu Victor Slav, pe care le-a făcut și cu alții înainte.

Nu are nici susținere în relația asta. Relația asta merge pe ceea ce se numește chimie, dar chimia dispare! Vine un moment în care chimia nu mai funcționează. Relația asta nu are fundația să meargă în viitor!”, spunea Carmen Harra în emisiunea „Online Story”, conform WowBiz.

Vezi și Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate: „Căsătoria dăunează sănătății și libertății!” Se mai mărită sau nu cu Gabi Bădălău? dar și Profită sau nu Bianca Drăgușanu de banii lui Gabi Bădălău? „Nu ar fi bărbat dacă nu ar plăti el, ar fi un amețit” Concret, ce trebuie să plătească el și ce ea

Citește și: