În urmă cu trei uni s-au căsătorit în mare secret și aveau planuri să devină părinți, însă lucrurile dintre ei nu au decurs așa cum se așteptau și au decis să pună punct relației și să meargă pe drumuri separate.

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. Cei doi au mers  la notar și s-au despărțit cu mare sandalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Anunțul a fostă făcut de Alex Bodi care a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews, despre motivul despărţirii de Bianca Drăguşanu primul termen în divorţ este la începutul lunii decembrie. Ei pot îna ceastă perioadă să se răzgândească, însă afaceristul spune că nu mai este cazul pentru că nu mai există cale de împăcare între ei.

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.

În urmă cu câteva ore Bianca Drăguşanu a publicat mai multe fotografii pe reţelele de socializare, la scur titmp după ce a semnat actele de divorț la notar. Într-o fotografie, Bianca Drăguşanu și-a fotografiat mâna dreaptă, pe care are niște răni. „Semnele iubirii”, a scris blondina în dreptul imaginii, lăsând de înțeles, potrivit Spynews, că soțul ei a fost violent cu ea, având în vedere că ultrior a făcut și o postare despre violență.

 

Citește și: