Nicio investiție în imaginea ei nu este întâmplătoare, spune Bianca Drăgușanu, care a apelat la zeci de intervenții chirurgicale pentru a arăta așa cum a visat.

Recent, vedeta și-a mărit din nou buzele, pe care le-a etalat cu mândrie la sală.

greu-de-recunoscutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Într-o serie de clipuri video postate la Story, Bianca Drăgușanu s-a afișat cu noul look: fără extensii de păr, dar cu buze noi.

În octombrie 2020, Bianca Drăgușanu a venit la Vorbește lumea cu medicul ei estetician pentru a da detalii despre procedurile de înfrumusețare la care a apelat.

Atunci a dezvăluit că intervențiile estetice sunt, de fapt, investiții în imaginea ei.

„Când tu simți că ai un complex și crezi că chestia asta poate remedia ceva la atitudinea ta sau la starea ta, fă-o! Pe mine m-au schimbat în totalitate aceste schimbări, iar eu am investit mereu în ceea ce mi-a adus bani. Adică eu investesc în imaginea mea și în mine pentru că eu produc banii. Eu vând imaginea mea”, a spus Bianca Drăgușanu.

Câte operații estetice are, de fapt, Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai frumoase și controversate vedete din showbizul românesc. Viața ei romantică, cariera, aparițiile televizate și pasiunea pentru operațiile estetice sunt cele care au propulsat-o în lumina reflectoarelor de mai bine de un deceniu. Toată lumea se întreabă câte operații estetice și-a făcut de fapt diva. Dar probabil adevărul nici ea nu-l mai știe.

La 40 de ani, Bianca Drăgușanu pare să fi descoperit fântâna tinereții. Vedeta arată mai bine ca niciodată (dacă ești fanul genului) și este deseori asemănată cu o păpușă Barbie. Imaginea perfectă pe care fosta soție a lui Alex Bodi o promovează se menține cu bani frumoși, lucru pe care blondina mereu l-a recunoscut.

Fiind o femeie puternică și o persoană asumată, fosta prezentatoare de la Kanal D nu se dă în lături atunci când își pune ceva în minte. Deși urmăritorii săi de pe rețelele de socializare o complimentează mereu, spunându-i că nu are nevoie de alte ajustări la nivelul feței sau al trupului, Bianca Drăgușanu mereu a făcut ceea ce a considerat ea că este potrivit, fără să se lase influențată de părerea celor din jur. A mărturisit că are peste 30 de operații estetice la activ și nu are de gând să se oprească aici.

„Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea. Diferența dintre eu și alte persoane e că nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu”, a mărturisit Bianca Drăgușanu acum ceva timp.

Vezi și Ce fel de bărbat caută Bianca Drăgușanu. Nu se sfiește deloc să spună lucrurilor pe nume: ”Dacă el, la 40 de ani, nu are nimic construit înseamnă că nu are nimic în cap”. Încă ceva o deranjează la culme: ”Ai block peste tot!”

Citește și:

Alexia Eram și Mario Fresh, mai îndrăgostiți ca oricând. Cum s-au fotografiat în vacanța lor din Dubai

Andreea Bălan face primele declarații după despărțirea de Tiberiu Argint: „Pur și simplu dragostea vine”