La scurt timp după ce și-a injectat pomeții, Bianca Drăgușanu a vrut să aibă „ochi de pisică”, așa că a apelat la intervenția denumită „cat eyes”.

Practic, medicii esteticieni i-au ancorat fire sub piele Biancăi Drăgușanu, pentru a-i ridica astfel colțurile ochilor.

Bianca Drăgușanu a publicat o imagine de după intervenție, iar medicii au explicat că intervenția „cat eyes” durează 10 minute și pornește de la prețul de 800 de euro.

Bianca Drăgușanu a apelat la procedura „cat eyes”

„După intervenția de “cât eyes” pot să spun că rezultatele sunt mai mult decât incredibile și va recomand cu drag și vouă această intervenție”, le-a transmis fanilo Bianca Drăgușanu pe Instagram, publicând și o imagine în care i se vede chipul după intervenție.

Bianca Drăgușanu e probabil cea mai operată femeie din România, cel puțin dintre vedete, ea având intervenții la nivelul sânilor, posteriorului, picioarelor, feței, inclusiv fațete dentare și rinoplastie, lista fiind însă cu mult mai lungă.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine.

Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, declara recent Bianca Drăgușanu.

Mai mult, aceasta și-ar fi încurajat sora și mama să apleze, la rândul lor, la tot felul de proceduri. În octombrie, și-a dus mama pentru a i se injecta botox.

Vedeta a publicat atunci pe Instagram imagini cu mama sa din cabinetul medicului: „Să o facem pe mama mai frumoasă decât e. Să o întinerim puțin”. În primăvara anului 2021, mama Biancăi a mai avut parte de injecții cu botox.

Vezi și Ce fel de bărbat caută Bianca Drăgușanu. Nu se sfiește deloc să spună lucrurilor pe nume: ”Dacă el, la 40 de ani, nu are nimic construit înseamnă că nu are nimic în cap”. Încă ceva o deranjează la culme: ”Ai block peste tot!”

Citește și:

Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară cu toată familia: ”Câştig dublu şi lucrez o oră pe zi!”

Îl mai ții minte pe comisarul Corrado Cattani, din Caracatița? Toate femeile oftau după el! Uite cum arată acum, la aproape 40 de ani de la debutul serialului