Vedeta și-a făcut o intervenție din ultima categorie: și-a făcut implant de sprâncene. Numai că, așa după cum chiar ea recunoaște, poate era mai bine dacă se abținea. Nu e vina medicului, ci doar a sa, mai admite ea.

Dar cum a început totul. După ce s-a interesat despre implantul de sprâncene, vedeta a hotărât să-l facă. Toată bune și frumoase, doar că nu și-a înștiințat medicul că părul ei natural e creț. Prin urmare, s-a trezit ă sprâncenele îi cresc în toate părțile.

Din acest motiv, că vrea, că nu vrea, Bianca este nevoită să se ducă o dată la două săptămâni să-și facă laminare.

“În momentul ăsta, urmează să îmi fac o laminare a sprâncenelor. Pentru că, fix în urmă cu un an, eu mi-am făcut un implat la sprâncene. O porcărie, dacă mă întrebați, pentru că nu am fost documentată.

Bine, am fost, eu sunt un om foarte informat și foarte documentat, mai ales când urmează să îmi fac câte o procedură de genul, știu absolut tot. Ceea ce am omis la implantul meu de sprâncene a fost că, eu având părul creț, probabilitatea ca sprâncenele mele să crească crețe era foarte mare. (…).

Mulțumesc domnului doctor Felix care mi-a făcut implantul de sprâncene magnific (…). Am uitat să-i spun – nu e de vină el – că eu sunt creață”, a declarat Bianca Drăgușanu într-un filmuleț încărcat pe Instagram Stories.

“(…) Iar acum, o dată la două săptămâni, nu-i așa, trebuie să vin să le îndrept. Deci, am sărit din lac în puț, că poate altă treabă nu aveam. (…).

Mi-a crescut un gard în loc de sprâncene. Am ditamai tufișul la ochi. Și trebuie să le și tundem. (…) Doamnelor și domnilor, acum se tunde gardul, pentru că a venit primăvara și trebuie să facem o defrișare. Se tunde gardul… Ce mi-o fi trebuit mie implant de sprâncene?”, se întreabă retoric Bianca Drăgușanu, mai în glumă, mai în serios, în postarea de pe Instagram.

Vezi și E ”tunată” din cap până în picioare, dar nu-i ajunge. Bianca Drăgușanu se operează iar. Ce mai modifică acum vedeta

Citește și:

Ce spune Andreea Bălan de George Burcea : „L-am iertat”

După ce Ilie Năstase a spus că a avut 2.500 de femei, a venit și rândul lui Jean Paler. Cum arată palmaresul lui