Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că blondina suferă de diabet și face tot posibilul ca să-l țină sub control. De data aceasta, Bianca Drăgușanu este nevoită să își schimbe dantura, deoarece îi sângerează foarte rău gingiile din cauza bolii.

„Pe 30 ianuarie trebuie să mă duc la Timișoara. Mi-am dat dantura jos și-mi pun alți dinți.

Am avut o problemă de sănătate: din cauza diabetului îmi sângerau gingiile și a trebuit să-mi schimb întreaga dantură”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Playtech.

Cum ține Bianca Drăgușanu diabetul sub control

Nu e simplu să trăiești cu o astfel de boală, dar vedeta a învățat. Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu mai consumă gluten, a renunțat definitiv la zahăr și a eliminat și lactalele din alimentație.

„Consum pâine mai scumpă, fără gluten. Fără dulciuri, iar zahăr deloc. N-am băut niciodată cafeaua cu zahăr, și beau două pe zi, doar dimineața. Nu mănânc lactate”, a explicat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor și din cauza unor probleme dermatologice

Nu este singura problemă de sănătate cu care se confruntă vedeta. Aceasta le-a povestit fanilor că are și ceva probleme dermatologice.

Potrivit Biancăi Drăgușanu, ar fi folosit un produs cosmetic care i-ar fi provocat o alergie. Aceasta a cerut ajutorul medicilor dermatologi, care i-au făcut mai multe recomandări. Blodina a mărturisit că va trebui să renunțe o perioadă la machiaj și să folosească doar cremele recomandate de către medici.

Aflată într-o astfel de situație, Bianca Drăgușanu a recunoscut că se bucură de faptul că există filtre de înfrumusețare.

„Ce norocoase suntem noi că avem filtrele aste de pe Instagram! Eu mă confrunt cu o mică problemă dermatologică, adică am făcut o iritație, o alergie, ceva de la un produs cosmetic și, în urma unui consult de specialitate, trebuie să stau nemachiată câteva zile, pentru că trebuie să mă dau cu tot felul de creme pe pleoape.

Dar sunt așa de fericită, pentru că avem filtrele astea, am și gene, am și eyeliner, am și un pic de blush în obraji. Ce-mi mai trebuie mie make-up, găsim problema, o rezolvăm și după vedem dacă ne mai machiem sau nu.

Clar, fără doar și poate, filtrele astea sunt o invenție dumnezeiască, adică te doare la papuc. Pe vremea asta, ce să te mai machiezi (…)?”, le-a mărturisit Bianca Drăgușanu urmăritorilor săi de pe social media.

Vezi și Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce o fană i-a cerut bani. Discuția dintre cele două este halucinantă: „Nebuno care ești!”

Citește și:

După isteria Teambuilding, Micutzu va juca într-un nou film românesc: „Practic, eu mă reîntorc la meseria de bază”

Actrița Gina Lollobrigida a murit la 95 de ani. Diva italiană a fost un adevărat sex-simbol al cinematografiei