Îți place sau nu îți place, Binca Drăgușanu se poate numi o femeie de succes în România. Este o mamă fericită, are o situație financiară foarte bună și un business pentru care muncește din greu, iar rezultatele se văd. Și pe plan sentimental se pare că a ieșit și soarele pentru ea.

În acest sens, blondina este văzută drept exemplu de foarte multe alte tinere, care aspiră la o viață ca a ei. Diva are, așadar, câteva sfaturi pentru cele care vor să-i calce pe urme, deloc puține la număr.

„Dau sfaturi zilnic pe Instagram-ul meu și aș putea să îmi fac și o emisiune despre asta. În primul rând, sfatul meu e să se iubească pe ele. Iubește-te pe tine și apoi restul. Prețuiește-te, îngrijește-te, investește în tine, în unghii, manichiură, pedichiură, coafură, fii tot timpul spălată pe cap, fii tot timpul fresh, du-te la sală, mănâncă sănătos, îmbracă-te frumos!”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit ciao

De ce nu bea niciodată alcool Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte mândră de mine!”

Nu îți trebuie neapărat mulți bani să te îmbraci frumos”

Mai mult, blondina susține că nu ai nevoie de foarte mulți bani, pentru a arăta bine. Nu doar brandurile te pot face să strălucești. Secretul stă în propria persoană, una cu mare încredere în sine.

Orice femeie trebuie să se iubească și să se pună mereu pe primul loc, consideră Bianca Drăgușanu, care spune că nu a simțit niciodată ce este aia suferința sau depresia.

„Nu îți trebuie neapărat mulți bani să te îmbraci frumos. Eu sunt fan al unui magazin ce se regăsește în toate mall-urile, de exemplu. Eu cumpăr zilnic de la acest brand și periodic le fac retur la ce nu îmi place.

Ăsta e sfatul meu, să se prețuiască, să se iubească mai mult pe ele, să se pună pe primul loc în orice fac.

În viața asta nu te poți baza decât pe un singur om, pe tine! Iar dependența asta, că fericirea vine din jumătatea celuilalt sau ceva de genul ăsta, nu există.

Niciodată nu am gândit așa, eu nu mi-am permis niciodată să fiu în depresie sau să sufăr. Nu am timp să sufăr, că sunt prea ocupată să iubesc și să fiu fericită. Care e aia depresie, aia suferință?”, a mai spus blondina, pentru sursa citată.

Cu cât a fost plătită Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express: „M-au momit cu bani mulți”

are-o-afacereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce-a făcut a doua zi după ce a născut

Nici după ce a născut, blondina nu a stat prea mult timp degeaba. Aceasta mărturisește că a fost extrem de interesată de aspectul fizic până și în acele zile, motiv pentru care a căutat diverse trucuri pentru a-și subția cât mai tare talia, până să ajungă din nou în sala de fitness.

De ce își pune Bianca Drăgușanu foi de dafin în pantofi: “De fiecare dată fac așa”

„Eu, după ce am născut, a doua zi eram pe la mall, mă plimbam ca să văd ce corset să îmi iau, să văd cum să fiu mai slabă, mai repede.

Mă gândeam cum să mă refac mai repede să mă duc la sală, să văd copilul, să văd tot, să fiu mămică sexy. Nu am timp de așa ceva.”, a mai dezvăluit ea.

Vezi și Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relația cu Bianca Drăgușanu. De fapt unde s-au întâlnit prima dată: ”Era femeia accident!”

Citește și: