Bianca Drăgușanu a decis să se mute împreună departe de România, după despărțirea de Alex Bodi. Decizia a luat-o după ce a mers într-o mică vacanță în Dubai, la buna ei prietenă, Ramona Gabor.

Bianca Drăgușanu a avut parte de niște zile relaxante și plăcute în Dubai, la buna sa prietenă, Ramona Gabor. Biancăi se pare că i-a plăcut foarte mult stilul de viață luxos din Dubai și a decis să se mute și ea acolo. Însă nu singură, ci împreună cu fiica ei, Sofia.

Anunțul a fost făcut de Bianca Drăgușanu pe contul ei de socializare. Ea a dezvăluit că are de gând să își înceapă câteva afaceri în Dubai și să se mute acolo, o perioadă nelimitată de timp, cu fiica ei, Sofia.

Bianca si RamonaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”Să vă dău eu o știre bombă! Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai, pentru că viața în Dubai chiar este ca-n Rai. Abia aștept să vin să-mi iau copila și să stăm aici un timp, cât ne place nouă. Sofia, vine mami după tine, abia aștept, te iubesc!”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

Cât Bianca Drăgușanu a stat în Dubai, Sofia a stat la tatăl ei, Victor Slav.

În timp ce blondina își vede mai departe de viață după despărțirea de Alex Bodi, fostul ei soț se pare că are mari probleme cu legea. Oamenii legii au făcut percheziții în vila lui Alex Bodi, într-un dosar de trafic de persoane, potrivit Libertatea. Au fost puse în aplicare 23 de mandate domiciliare de către poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova. Astfel, oamenii legii au descins la locuințele membrilor unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor.

Citește și:

Răzvan Simion nu se mai ascunde. S-a afișat în public cu noua iubită

Andi Moisescu pleacă din juriul de la Românii au talent. Cine îl înlocuiește este o surpriză totală și nesperată!