Sigur, va trebui să aștepte o vreme, pentru că iubitul ei e în plin divorț cu scandal de Claudia Pătrășcanu.

„Surse foarte, foarte credibile afirmă faptul că Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de Gabi Bădălău.

De asemenea, Bianca însăși a afirmat că va urma să se căsătorească pentru a treia oară și de această dată va fi cu noroc. Acest lucru se va întâmpla, desigur, după ce se va pronunța divorțul lui Gabi Bădălău de Claudia Pătrășcanu. Nu sunt vorbe întâmplătoare, nu sunt zvonuri, sunt surse din anturajul celor doi”, arată Antena Stars.

Important de menționat este și faptul că Bianca Drăgușanu a postat marți seara, pe Instagram, un text laudativ la adresa viitoarei sale soacre, Rodica Bădălău. Vedeta a numit-o pe mama partenrului său „regină”. Asta spune destul de multe despre relația dintre cele două și pare să certifice viitoarea nuntă.

”Un bărbat care își tratează femeia ca pe o prințesă este dovada că a fost născut și crescut în brațele unei regine”, a scris în limba engleză Bianca pe Instagram, refirea fiind clară la iubitul ei și mama acestuia, viitoarea ei soacră.

Bianca Drăgușanu nu spune nu nici ideii de a deveni din nou mamă. A afirmat asta chiar înainte de a începe relația cu Gabi Bădălău.

„Sincer, da, mai vreau un copil, chiar dacă mi s-a părut foarte dificilă perioada în care am fost însărcinată și nu am fost genul ăla de gravidă care să mă expun cu burta la vedere, cred că mi-ar plăcea să mai am încă un copil”, declara Bianca Drăgușanu la Antena Stars. În plus, Sofia își dorește extrem de mult o surioară.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a confirmat nunta cu Gabi Bădălău

Citește și:

Cât de frumoasă este fiica lui John Travolta! Seamănă perfect cu tatăl ei

Jojo și-a lăsat fanii mască! Cum arată în costum de baie, la 39 de ani