Bianca Drăgușanu a decis să îi spună „Adio” lui Alex Bodi, însă de data aceasta, se pare că nu mai există cale de împăcare.

După o relație tumultuoasă de doi ani presărată cu mai mult despărțiri și împăcări, vedeta TV a decis să pună punct definitiv relației și a făcut primele declarații, dezvăluind ce stă la baza deciziei sale definitive. Cu toate acestea, ea a ținut să-i mulțumească fostului iubit pentru toate momentele frumoase petrecute împreună.

Alex-Bodi-si-Bianca-s-au-despartitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro. Blonda a precizată că s-au despărțit chiar în ziua în care au împlinit doi ani de relație.

„Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”, a adăugat vedeta.

Citește și: