Fosta asistentă tv a programat-o peste doar cateva zile la clinica a carei imagine este, pentru a-i face mici intervenții estetice.

”Am programat-o la clinica din Cluj unde merg eu pe 12 mai. O dată pe lună, doctorița mea lucrează și-n București, deci nu va fi nevoie să ne deplasăm până acolo.

O să o botoxez. Îi va face injecții pentru riduri și îi va mări doar puțin buzele, doar i le va umple”, a declarat Bianca pentru Impact.

trei-generatiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Iar drept răsplată, apoi, Bianca o va lua pe mama ei, dar și pe Sofia în Dubai. ”Am vrut să mergem de Sărbători, dar îi expira pașaportul, plus că eu am fost bolnavă atunci. Și l-a reînnoit, o să mergem toate trei în Dubai, cu prima ocazie.

Nici ea, nici Sofia nu au mai fost acolo, ar fi pentru prima oară”, a mai declarat Bianca.

Mama Biancăi nu va fi la primele intervenții. În octombrie anul trecut, Bianca publica pe Instagram imagini cu mama sa din cabinetul medicului: „Să o facem pe mama mai frumoasă decât e. Să o întinerim puțin”.

„Am ajuns din nou la Cluj, de data asta cu mama, deoarece vreau să-i fac botoxul. Am adus-o pe mama pentru că vreau să-i fac botox și puțin buzele deoarece la o anumită vârstă încep să dispară”, a spus Bianca Drăgușanu. Prin urmare, Mady Dragoș are ceva experiență deja la acest capitol.

În ce constă contractul său cu clinica estetică

Bianca declara la un moment dat că, pe baza contractului de imagine pe care-l are cu clinica din Cluj, ea primește bani, pe lângă procedeele gratuite, în valoare de mii de euro. Totodată, ea nu va plăti nici intervențiile pe care și le va face mama sa.

„Eu primesc și bani, pe lângă proceele de mii de euro pe care le fac. Am multe contracte în derulare, majoritatea sunt pe un an sau doi ani. Toate contractele mele sunt pe bani, eu nu accept produse, nu am de ce.La acestea se adaugă și alte contracte ocazionale, de exemplu mai apare vreo cofetărie, vreun site pe care-l promovez sau altele”, ne-a mai spus aceasta.

Blondina a mai mărturisit că toate intervențiile sale estetice, inclusiv un contur de mandibulă, le-a făcut fără anestezie.

Vezi și Bianca Drăgușanu își mai deschide o afacere, complet diferită: ”Se merită! Se când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi”

Citește și:

VIDEO Imagini cu surorile Buble, cântând în biserică. Lidia, fashionistă și la slujbă!

Ce fericit e soțul Ancăi Țurcașiu cu noua iubită! Cum arată femeia pentru care a divorțat de solistă