Într-o postare pe Instagram, vedeta a atacat dur celebritățile de la noi care au anunțat că au fost diagnosticate cu coronavirus, dând de înțeles că totul nu e decât o minciună.

“Mă încearcă o răceală, mă ustură gâtul. Responsabilă pentru această situație este fiica mea, Sofia, și pentru că se poartă printre vedete această situație cu corona, sunt curioasă dacă apare vreo ofertă și să-mi zică cineva că vezi, Doamne, să mă fi prins și pe mine corona!

E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona și se vindecă ca prin minune în trei zile și apar iar pe sticlă.”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul său de socializare.

Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze și că nu ar putea fi plătită niciodată de nimeni ca să spună că este infectată cu noul coronavirus.

“Nu există o sumă de bani pentru care, dacă m-aș răci, să mint poporul cu televizorul și să spun că am corona sau altceva. Terminați cu vrăjelile astea. Nu există!”, a mai adăugat aceasta pe InstaStory.

Vezi și Dragos Bucur a ieșit pozitiv la testul COVID-19. Care este starea lui?

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Adrian Nartea: ”Sunt eroul familiei mele în fiecare zi”

O recunoști? Este una dintre cele mai frumoase cântărețe de la noi, dar e complet schimbată: ”Sigur vii de pe altă planetă…”