Fosta soție a lui Victor Slav este o bună afaceristă și îi place să își investească banii cu cap. Astfel, Bianca Drăgușanu este mai sigură ca oricând că va avea 100% profit dacă va începe o afacere în imobiliare.

Bianca Drăgușanu nu o duce rău și nu este nouă în lumea afacerilor. Vedetei îi merge cât se poate de bine din contractele de imagine, pe lângă faptul că are propria sa afacere, mai precis atelierul cu rochii de mireasă și de ocazie.

De asemenea, ea câștigă lunar aproximativ 30.000 de euro, iar cei mai mulți bani îi aduce un club de videochat. Căruia îi face reclamă: 100.000 de euro pe an.

Bianca Drăgușanu: ”Intenționez să demarez o afacere imobiliară”

Într-un interviu acordat recent, Bianca Drăgușanu a vorbit despre planurile sale de viitor, ce includ afacerile imobiliare. Vedeta a mărturisit că a fost să vizioneze câteva case, însă nu a găsit ceea ce îi place.

”Am tot fost să văd niște case, vreau una cu curte. Sunt în vizionări, încă nu am găsit ceea ce caut.

Se merită, de când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi, chiar dacă există inflație. Sunt sceptică, nu vreau să deconspir planurile mele, dar da, intenționez să demarez o afacere imobiliară”, a declarat Bianca, în cadrul interviului.

Bianca Drăgușanu își susține financiar familia

În acest moment, Bianca locuiește în casa iubitului ei, Gabi Bădălău, iar în casa ei au rămas fiica și mama vedetei. Locuința ei este amplasată într-un cartier rezidențial din zona Pipera Tunari.

”Îmi ajut financiar toată familia”, a mai declarat blondina pentru Playtech.ro.

Vezi și Ce nu mănâncă Bianca Drăgușanu niciodată. Cum a slăbit 30 de kilograme în 6 luni

Citește și:

Anunțul făcut de Iulia Vântur după 10 ani petrecuți în India:„Dragii mei, sunt încântată…”

Cum arăta Adele la 18 ani! E de nerecunoscut cu bretonul scurt, de păpușă, probabil tuns chiar de ea!