S-au căsătorit în mare secret pe 1 august  și aveau planuri mari de viitor, fiind hotărâți să-și întemeieze o familie și să devină repede părinți, însă lucrurile nu au decurs așa cum și-au dorit. După doar trei luni, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au anunțat că divorțează, iar celebra blonda a lăsat de înțeles că acesta a fost violent cu ea și chiar că i-ar fi băgat o furculiță în mână, în urma unei certe.

Mesaj BiancaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Bianca Drăgușanu și-a acuzat soțul și de infidelitate și a transmis încă un mesaj interpretabil în mediul online. ”Ia-l, este al tău. Succes”, a scris ea într-un Instastory pe Instagram, alături de o imagine haioasă. Mesajul pare că îi este adresat amantei soțului ei.

Binaca Drăgușanu a declarat, cu puțin timp în urmă, că s-a consumat tot ce exista între ei, menționând și că nu mai vrea să comenteze pe marginea acestui subiect.

„Ceea ce apare frecvent în presă despre relația cu fostul soț nu sunt decât speculații și, bineînțeles, speculații făcute pe baza unor evenimente cred că deja foarte evidente. Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi. În rest, nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citește și: