Acum, că s-au împăcat sau nu, cei doi se pare că vor deveni părinți. Iar recent au ieșit la iveală informații despre sarcina Biancăi.

Conform Click!, sarcina ar fi deja în zece săptămâni. Sursele publicației au indicat că Bianca ar încerca de mult să aibă un copil cu Gabi, iar vestea cea mare a venit după patru tentative eşuate de înseminare.

Bianca Drăguşanu ar fi gravidă cu copilul lui Gabi Bădălău, după un an de chinuri. Bianca ar fi fost chiar la inseminări, în Turcia, şi a urmat mai multe tratemente cu hormoni. Gabi ar fi fost alături de ea, la toate aceste proceduri şi şi-ar fi dorit copilul.

“De un an de zile se chinuie să rămână gravidă. Au făcut deja câteva inseminări, dar nu s-au prins. Ea a urmat toate tratamentele specifice cu hormoni, injecții regulate, a trecut printr-o serie de transformări. El a fost cu ea de fiecare dată. Voiau copilul.

Ar fi gravidă în zece săptămâni, este o adevărată lovitură pentru familia lui Gabi Bădălău, părinții o exclud din start, nici nu vor să audă”, au declarat surse din preajma cuplului.

Tot acestea mai spun că Bianca şi Gabi vor chiar tripleţi.

Declarațiile ”tăticului”

Contactat de Click!, Gabi Bădălău nu a vrut să discute acest subiect şi a spus că, din ce ştie el, iubita lui nu este gravidă.

E posibil însă ca viitorii părinţi să vrea să se asigure că sarcina va evolua aşa cum trebuie, înainte de a face marele anunţ.

Bianca Drăguşanu nu a fost invitată la nunta surorii lui Bădălău

Vestea că Bianca Drăguşanu este gravidă nu pică deloc bine familiei lui Gabi Bădălău, care nu o are la inimă pe blondă. Cele care nu o vor alături de milionarul din Bolintin Vale ar fi chiar mama şi sora lui Gabi. Ele au fost cele care s-au opus ca Bianca să vină la nunta Sabinei, care a avut loc în 7 mai, pe domeniul familiei. Asta deşi diva ar fi făcut tot posibilul pentru a le intra în graţii.

Gabi a fost la nuntă cu cei doi copii ai săi cu Claudia Pătrăşcanu, Nicolas şi Gabriel.

În schimb, în timp ce familia Bădălău făcea paradă de lux, Bianca a fugit în Dubai cu Sofia, fiica sa de cinci ani, din relaţia cu Victor Slav. Acolo, ea şi micuţa plănuiesc să stea mai multă vreme şi au luat bilete doar dus. De altfel, recent, Bianca a declarat că a luat şi un apartament în „Paradisul bogătaşilor”, unde ar vrea să se mute cu mama şi fata ei.

Vezi și La asta chiar nu se aștepta nimeni! Bianca Drăgușanu este însărcinată! Reacția lui Gabi Bădălău

Citește și:

Marian Nistor, înfuriat de concurenții de la Te cunosc de undeva. Artistul și soția lui au fost imitați în cadrul emisiunii: ”Tot timpul s-a făcut bășcălie de noi” (Video)

Gabi Bădălau a vândut casa în care a locuit cu Claudia Patrășcanu și copiii. Detaliile tranzacției secrete