În urmă cu câteva zile, bomba sexy a showbiz-ului românesc a organizat o petrecere de lux de ziua ei, un fel de nuntă, după cum s-a exprimat ea, unde au fost prezente numai nume grele din lumea showbiz-ului. Cu toate acestea, unele cadouri au dezamăgit-o.

Bianca Drăgușanu a postat mai multe videoclipuri pe contul său personal de Instagram unde a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, la ziua ei de naștere. Blondina a spus că a avut în jur de 50 de invitați.

Cu toate acestea, la locația de lux unde și-a organizat ziua de naștere au ajuns în jur de 60 de persoane, așadar unii nu au fost invitați în mod direct, ci au ajuns la petrecere prin diferite legături cu alți invitați, însă Bianca Drăgușanu spune că acest lucru nu a deranjat-o.

Ei bine, după petrecere, Bianca Drăgușanu s-a apucat să deschidă zecile de cadouri pe care le-a primit. Unii invitați i-au dat bani, alții i-au cumpărat bijuterii, inclusiv cu diamante, ori alte cadouri care îi sunt pe plac. Blondina a povestit că unii prieteni au întrebat-o dinainte ce își dorește de ziua ei de naștere.

Totul a fost bine și frumos până în momentul în care blondina a ajuns la un cadou care a dezamăgit-o în totalitate. Le-a adresat cuvinte extrem de dure celor care i l-au adus și i-a jignit fără rețineri.

Bianca Drăgușanu, replici extrem de dure la adresa unor invitate

Bianca Drăgușanu s-a simțit jignită în momentul în care a deschis o pungă de cadou și a observat un odorizant de baie, un săpun și trei trandafiri de plastic. De asemenea, blondina a declarat că știe cine sunt persoanele care i-au făcut un asemenea cadou.

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că cele două personaje sunt destul de cunoscute în lumea showbiz-ului românesc și există posibilitatea să fie de cetățenie rusă, deoarece pe săpunul pe care l-au oferit erau scrise mai multe rânduri în această limbă.

Bianca Drăgușanu a mai spus că ar fi preferat să primească o felicitare de la persoanele respective, fără niciun cadou, deoarece stă foarte bine din punct de vedere financiar și ar fi preferat să se bucure de prezența invitaților ei.

”Ce cadou poate să îți facă o cretinoidă din asta care vine cu o pungă? Mai bine, dracu’, nu puneai nimic în pungă. Vii cu un săpun? Du-te dracu’ de aici că ești proastă. Mai ai și magazin de haine.

Aștept scuze din partea ta, că altfel promit că te dau în vileag. Ia-te și spală-te tu cu el.

N-ai cum, dă-te-n papucu’ meu! N-ai cum să vii cu săpun și cu trandafiri de plastic. Dacă tu ești o [email protected]%^[email protected]$ nu înseamnă că și eu sunt la fel. Eu am cașcaval, știi ce zic? Și nu mă interesează”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Am primit flori, am primit diamante, am primit parfumuri și, de la niște persoane adiacente, prezente la petrecerea mea, care n-au venit invitate de mine, am primit săpun și niște flori de plastic, în aceeași cutie. N-ai cum să-mi aduci săpun, mai trebuia să-mi aducă hârtie igienică. Chiar am vrut să fac un instastory, că știu cine mi le-a adus și să le mulțumesc în mod direct cu nume.

Mi le-a adus cineva care are rudenie cu o persoană publică foarte cunoscută și apreciată la noi. Nu pot să le zic, că le fac reclamă. Una dintre domnișoare este și un stilist, de face ea rochii… și mi-a adus și-o rochie de asta de jumătate de batistă.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spectacola înainte de a se dezlănțui pe Internet. Nu s-a abținut și până la urmă a povestit prietenilor virtuali totul.

Cum arată femeia ideală în viziunea Biancăi Drăgușanu

Vedeta a povestit pentru aceeași sursă și cum arată, în viziunea ei, femeia perfectă.

„Frumusețea stă în chiul privitorului. Femeia perfectă, din punctul meu de vedere, în afară de că e frumoasă, că ăsta nu trebuie să fie neapărat un considerent, e o femeie puternică, independentă financiar și care face diferența prin atitudine. Dacă ești puternică și ai bani, ai și atitudine. Dacă ești puternică și ai bani, e clar că ești și deșteaptă. „, a mai spus Bianca.

Vezi și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat! Ce mesaj i-a transmis afaceristul, în văzul lumii

Citește și:

Cum arată băiatul Ancăi Țurcașiu, la 23 de ani. Tânărul seamănă bine cu mama lui! Uite cu ce se ocupă

Cameron Diaz șocheză după ce ieșit din lumina reflectorelor: „Nu mă spăl niciodată pe față”