Drept dovadă stă cea mai recentă postată de controversata blondă. Ea a publicat o fotografie în care apare alături de fiica ei și a lui Victor Slav, Sofia, la cumpărături. „Un singur Șef am și eu și normal că nu stă la pozat. Titirez Sofia în acțiune”, a scris Bianca la imaginea adorabilă cu fiica ei.

În ultimile zile s-a tot scris că Bianca s-ar fi despărțit de Alex Bodi, la nicio lună de când s-au căsătorit. Afaceristul a negat însă informația, precizând că formează încă un cuplu solid.

 

„Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid”, a spus Alex Bodi la Star Matinal.

 

Bianca Drăgușanu s-a măritat cu Alex Bodi , în mare secret, pe 1 august. Ei au mărturisit că nici măcar părinții lor nu au știut că au decis să facă marele pas. Ei au mers la starea civilă, la doar două zile, după ce afaceristul a cerut-o pe celebra blondă în căsătorie.

Citește și: