La 1,80 metri, Bianca afișează o siluetă de invidiat, însă fosta vedetă Kanal D recunoaște că face eforturi mari pentru a avea o talie de viespe. Ea încearcă să mănânce cât mai sănătos și să evite prăjelile și merge la sală de cel puțin patru ori pe săptămână.

Bianca Drăguşanu a dezvăluit cum a slăbit 6 kilograme. Iată ce dietă ține și ce face în fiecare ziSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Nicoleta Luciu, schimbare de look radicală! Cum arată bruneta acum. „Te îmbătrânește!”

A slăbit 6 kilograme în 3 luni

„Merg la sală o zi da, una nu, şi lucrez în medie o oră şi jumătate. Am mereu antrenor personal, pentru că orice persoană încearcă să trişeze exerciţiile, am o fată care stă mereu lângă mine şi care îmi spune cum să lucrez tot corpul, evident pun accent pe fesier şi pe abdomen. Mănânc aproape tot ce îmi doresc, din fericire îmi place mâncarea sănătoasă: există posibilitatea să ies la restaurant şi cineva să comande cartofi prăjiţi cu brânză şi nu mă abţin. Dar nu fac asta foarte des. Mănânc dulciuri zilnic, sunt fan pavlova (tort de bezea), pentru că prietena mea cea mai bună face această delicatesă. Mi-o face cu foarte puţin zahăr. Sunt fan înrăit, nu pot trăi fără această prăjitură. Mănânc în fiecare zi peşte, fără pâine, iar dacă simt nevoia de carbohidraţi mănânc paste cu fructe de mare. Cam tot ce fac în ultimele trei luni din viaţa mea m-a ajutat să slăbesc vreo 6 kg, faţă de cum eram în vara anului trecut. Iar asta mâncând pavlova, peşte foarte mult, fructe de mare şi mergând la sală”, a deckarat Bianca Drăguşanu  pentru Click.

 

“În adolescență eram slabă și înaltă și eram foarte complexată, mi se spunea Olive. Apoi, la pubertate, când am fost la emisiunea  ‘Din dragoste’ m-am îngrășat cele 30 și ceva de kilograme. Nu mi-e rușine de poza de atunci. Aveam un iubit care mă ținea numai în casă și mâncam. Apoi mi-am revenit la forma inițiala. Acum am 56 kg și 1,80 m. Astăzi am mâncat numai căpșuni. (…) Cartofi prăjiți mănânc o data la trei luni și mă simt foarte vinovata după, fapt pentru care merg pe jos și fac multe abdomene. Am depus foarte multe eforturi ca să ajung așa și sunt foarte mulțumită de cum arăt. (…).Cel mai bine slăbești cu un regim echilibrat, salate, piept de pui și foarte mult sport”, declara Bianca, în urmă cu doi ani pentru Cancan TV.

 

Citește și: