Extrem de multe vedete se plâng zilele acestea de facturile enorme pe care le au de achitat la energia electrică, printre care Dorian Popa, Dana Budeanu, amalia Năstase sau Oana Roman. Toși au bani, dar sunt solidari cu românul de rând, cel care cu greu ăși poate plăti în această perioadă facturile la utilități.

Chiar dacă pare că această criză este una fără precedent și va afecta din ce în ce mai mulți români, Bianca Drăgușanu este una dintre puținele persoane care nu doar că nu se plânge de costurile ridicate, dar spune că acestea pot crește, în continuare, din partea ei. Mai mult, blondina mărturisește că nici măcar nu este înștiințată de sumele de pe facturile pe care le primește, întrucât mama sa este responsabilă de aceste treburi casnice.

„Nu mă interesează facturile și nici nu știu cât vin. Eu îi las mamei o sumă lunară pentru toate cheltuielile. Pot să vină oricât, nu am de ce să fac economie la ceva. Îmi ajut financiar toată familia”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Bianca Drăgușanu, mulțumită de finanțele ei

Într-un interviu recent, Bianca Drăgușanu se declara a fi extrem de împlinită pe plan financiar, lucru care nu mai este pentru nimeni o noutate. Blondina se declară a fi foarte norocoasă, întrucât are contracte de imagine foarte bine puse la punct.

„Sunt foarte bine. M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă. Tot ce fac, fac din plăcere și ies și bani, sunt foarte norocoasă.

Și acum în mașină am postat niște bijuterii de aur și practic mi-am îndeplinit jumătate din sarcinile pe ziua de astăzi. Acum sunt la atelier, mai fac o rochie.

Am o viață foarte frumoasă, chiar sunt foarte binecuvântată, eu sunt propriul meu șef și fac exact ce îmi place și câștig și bani, pe deasupra.”, a  declarat vedeta, pentru Spectacola

„Și când plec în vacanță e tot un fel de muncă”

Deși are extrem de multe task-uri zilnice de îndeplinit, vedeta își găsește întotdeauna timp să se răsfețe și într-o vacanță binemeritată. Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu a mărturisit faptul că nici acolo nu scapă de ”muncă”, întrucât își continuă îndatoririle pe care le are de îndeplinit în mediul online.

„Eu și când plec în vacanță e tot un fel de muncă, pentru că îmi pozez rochiile, merg cu o agenție de turism, căreia îi fac reclamă, îmi pun extensiile. La mine așa e viața mea.”, a mai spus Bianca.

Vezi și Ce a putut să spună Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu: „Mi se pare femeia…”

Citește și:

Laurențiu Reghecampf și-a scos iubita și bebelușul la restaurant, de ziua lui

Iuliana Tudor, secretul siluetei de adolescentă. Alimentul „minune” pe care îl consumă zilnic