Blondina este cunoscută pentru declarațiile sale spumoase. A spus mereu lucrurilor pe nume, indiferent de valul de reacții pe care l-a stârnit. Nici acum nu a făcut excepție.

Pentru că toată lumea o întreabă când are de gând să facă nunta cu Gabi Bădălău, iubitul ei, Bianca Drăgușanu a răspuns. Spune că, în prezent, relația ei este perfectă și nu are nevoie de niște acte.

„Mă mărit când vreau eu. Nu cred că s-ar schimba ceva, adică de multe ori căsătoria dăunează sănătății, libertății, alteori e constructivă.

Noi suntem bine deocamdată așa cum suntem și dacă se va întâmpla și acest lucru, veți ști cu toții, că nu am cum să mă ascund.”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform wowbiz.

Bianca Drăgușanu, însoțită pentru prima dată de Gabi Bădălău la un eveniment monden

Și, cum viața publică nu e neapărat și cea mai simplă, frumoasa blondină e obligată să-și facă apariția la unele evenimente. De obicei, vine neînsoțită. Dar recent a participat la un astfel de eveniment la brațul lui Gabi Bădălău.

„El e mai discret așa, dar și-a dorit să vadă cum e la o petrecere de genul și l-am luat cu mine.

Astrele s-au aranjat și m-a însoțit în seara asta. Iubitul meu a venit, pentru că i-am spus că e o petrecere foarte frumoasă, am vrut să îi fac cunoștință cu colegii mei din Kanal D și și-a dorit să mă însoțească.

Pentru că și eu îl însoțesc la majoritatea evenimentelor, atunci mi s-a părut normal să facem schimb de experiențe.

Când ești cu persoana potrivită, nici măcar nu contează unde ești. Dacă ne va permite timpul, pentru că eu sunt implicată în niște proiecte acum, o să mergem într-o vacanță. Dacă nu, atât timp cât ești cu persoana potrivită, nu contează locul în care ești.”, a precizat Bianca Drăgușanu, conform sursei citate.

ca-o-papusa-barbieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Bianca Drăgușanu, sfaturi pentru femeile care aspiră la fericire

Pe drept sau nu, Bianca este văzută ca un model de către multe femei. Din acaestă poziție are și mai multe sfaturi pentru toate femeile care își doresc să intre în pielea ei și care vor să fie fericite și împlinite.

În primul rând, spune ea, trebuie să înveți să te iubești și să te îmbraci cât mai frumos. Și pentru asta nu e neapărată nevoie să ai foarte mulți bani. Doar să-i investești cu cap.

Cu cât a fost plătită Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express: „M-au momit cu bani mulți”

„Nu îți trebuie neapărat mulți bani să te îmbraci frumos. Eu sunt fan al unui magazin ce se regăsește în toate mall-urile, de exemplu. Eu cumpăr zilnic de la acest brand și periodic le fac retur la ce nu îmi place.

Ăsta e sfatul meu, să se prețuiască, să se iubească mai mult pe ele, să se pună pe primul loc în orice fac.

În viața asta nu te poți baza decât pe un singur om, pe tine. Iar dependența asta că fericirea vine din jumătatea celuilalt sau ceva de genul ăsta, nu există. Niciodată nu am gândit așa, eu nu mi-am permis niciodată să fiu în depresie sau să sufăr. Nu am timp să sufăr că sunt prea ocupată să iubesc și să fiu fericită. Care e aia depresie, aia suferință?”, a mai declarat Bianca, conform ciao.

Vezi și De ce își pune Bianca Drăgușanu foi de dafin în pantofi: “De fiecare dată fac așa”

Citește și:

Smiley a împlinit 40 de ani. Gina Pistol i-a făcut o urare deocheată. Cum au fost filmați cei doi soți la concertul Depeche Mode

Sinead O’Connor a murit. Cântăreața irlandeză avea doar 56 de ani. Ultimul ei mesaj e dedicat fiului care s-a sinucis