Recent, vedeta a fost văzută sprijinindu-se de Alex, cu ochii vineți. Abia se putea ține pe picioare, așa că e cu atât mai incredibil ce se întâmplă în prezent.

Ce-a câștigat Bianca din toată această poveste? Fosta soție a lui Victor Slav l-a făcut pe Alex Bodi să renunțe la contul său personal de Instagram. Vedeta chiar s-a lăudat cu realizarea ei, printr-un mesaj public pe contul ei pe aceeași rețea de socializare. „Nu are nevoie de Instagram. Are nevoie doar de mine.”, a spus ferm, în limba engleză, Bianca Drăgușanu, pe profilul ei oficial de Instagram, postând și o fotografie în care apar unul lângă altul, în vacnță, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Nu este prima dată când modelul îl iartă pe partenerul ei de viață. Bianca a spus, în mai multe rânduri, că relația ei cu Alex Bodi are suișuri și coborâșuri, ca orice alt cuplu, dar își asigură admiratorii că se iubesc foarte mult și că nu pot trăi unul fără celălalt.

Acesta ar fi motivul pentru care Alex a bătut-o pe Bianca

Conform Impact, motivul pentru care afaceristul Alex Bodi a bătut-o pe Bianca Drăgușanu, timp de cinci ore, ar fi gelozia. Omul de afaceri susține că fosta soție a lui Victor Slav l-ar fi înșelat cu un turc. Și de data aceasta, ca și în celelalte rânduri, Bianca a preferat să tacă.

„Bianca i-a spus lui Alex că nu a fost la milionarul turc acasă. Numai că, surpriză, el a aflat cu totul și cu totul altceva. A confruntat-o pe Bianca, însă ea a negat. I-a arătat probe, însă ea și atunci a spus că totul e o invenție din partea cuiva care vrea să îi facă rău.

Așa că Alex i-a cerut Biancăi să îl sune pe turc, iar în cele din urmă, cei doi bărbați au și ajuns să schimbe câteva cuvinte. După ce a închis telefonul, Alex s-a pus cu bătaia pe Bianca, fără să o mai lase să spună un cuvânt. Și a bătut-o până a lăsat-o leșinată, pur și simplu. S-a oprit când și-a dat seama că e la un pas să o omoare.

Nicio femeie care se respectă nu ar sta să îndure așa ceva”, au declarat prieteni de-ai Biancăi Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Vezi și Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi: „Decizia este definitivă”

Citește și:

Brigitte Macron este în doliu! Prima doamnă a trecut printr-o mare suferință

Ce tatuaj are Roxana Vancea în zona intimă. Tu ți-ai face așa ceva?