Bianca Drăgușanu(36 de ani) și Victor Slav (38 de ani)  au împreună o fetiță, Sofia Natalia, în vârstă de aproape 2 ani. Deși își mai doreau împreună copii, cei doi se pare că nu mai reușesc să se înțeleagă deloc și au decis să meargă pe drumuri diferite.

Citește și: Singura condiție impusă prințului Harry. Ca să poată să se căsătorească cu Meghan Markle i s-a cerut asta

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format un cuplu timp de șase ani

Citește și: Victor Slav: „Îmi pare rău că nu am făcut copii mai devreme“

Bianca a făcut primele declarații despre despărțirea lor. „Este foarte adevărată povestea apăruta în presă. Nu aș vrea să vorbesc prea mult pe acest subiect. Am ajuns amândoi la o maturitate, suntem cei mai buni prieteni, ne iubim, ne respectam. Nu știm ce ne rezerva viitorul, știm doar că trebuie să creștem un copil frumos împreună. Sunt sigură că va fi mereu alături de noi, eu o să-i fiu mereu alături. Fiecare pe drumul lui. Avem un copil minunat pe care trebuie să-l creștem împreună. Știu că vom fi fericiți. Am cântarit-o și a fost o decizie de comun acord”, a declarat Bianca Dragusanu pentru WOWbiz.ro.

 

„Decizia despărţirii noastre a fost bine cântărită de amândoi. De câteva luni tot încercăm să salvăm această relaţie. El rămâne acel bărbat minunat de care eu m-am îndrăgostit. E un tată minunat şi ne iubeşte pe amândouă foarte mult. Se pare că ceva a încetat. Nu cred că s-ar pune problema că cineva a înşelat pe cineva. La noi nu s-a pus problema de aşa ceva. Discuţiile despre asumarea şi începerea unei noi vieţi le-am avut cu mult timp înainte. Şi el a fost de aceeaşi părere. Despărţirea a fost de comun acord. Nu a zis: de azi nu te mai iubesc. Vom ţine unul la celălalt toată viaţa. Are un copil cu mine, totuşi, ” a mai declarat Bianca

Cei doi s-au cunoscut în 2012, iar un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele și au devenit părinți.

Citește și: