Invitată în platoul emsiunii „Xtra Night Show”, Bianca Drăgușanu a povestit câteva scene în care a fost bătută cu bestialitate de Alex Bodi! Ea susține că în accesele de furie, afaceristul nu ținea cont de persoanele care existau în jurul lui și pur și simplu o agresa pe blondină în fața tuturor.

Bianca a mai precizat că are patru certificate medico-legale de la bătăi și a încercat de patru ori să divorțeze de patru ori de soțul ei. „Eu am încercat de patru ori să divorțez de el. Prima dată m-a prins și m-a împins pe scări,(…) a doua oară a încercat să-mi bage furculița în mână.(…) A treia încercare la fel, a fost cu d-alea, cu sărit peste mese. A patra oară mi-a ieșit, mi-am luat doi bodyguarzi. N-a ținut cont nici acolo, a sărit peste mese și a făcut iureș și acolo. Am divorțat la notar, cu amenințări, a aruncat telefoanele pe geam”, a povestit Bianca în emisiunea lui Capatos.

Blondina susține că a făcut o plângere pe numele lui Alex Bodi, în luna aprilie a anului trecut, însă pentru că a crezut că afaceristul se va schimba, a retras-o. Acțiune pe care o regretă și în ziua de astăzi.

„Când spun ceva, aduc și dovezi. Am fost nevoită să înregistrez pentru a dovedi că ce spun eu este adevărat. A mai existat un dosar de genul acesta anul trecut, în luna aprilie. Eu mi-am retras plângerea atunci și regret. Dacă nu-mi retrăgeam plângerea atunci, nu mai treceam prin asta. Am crezut că oamenii se pot schimba. Am fost manipulată și apoi s-a ajuns la stadiul următor: amenințări, șantaj. Am trecut prin multe momente violente”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

„Când am putut și am scăpat de el și am fost sigură că nu mă mai prinde pe undeva pe la un colț de stradă, ca să mă ia la bătaie de față cu lumea. Eu m-am dus la IML în ziua în care am scăpat de la el din casă. între 1 și 6 am fost ținută cu forța și lovită și luată și mutată dintr-o parte în alta. Am fost lovită și de față cu menajera. Și la 6 jumătate seara am reușit să fug din casă și m-am dus direct la INML. El nu a știut chestia asta. El a aflat ieri că va urmărit penal. El pe asta se baza. Că a trecut, că a expirat(…). Eu m-am săturat să trec prin coșmarul ăsta. Și când eram de față cu prietenii mei. Când încă eram vânătă. Și atunci a mai existat un episod în care mai avea puțin și dădea în mine. M-a strâns de gât, m-a îmbrâncit.”, a spus Bianca Drăgușanu.

Mai mult de atât, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că deși era plină de sânge, Alex Bodi nu se oprea și continua violențele asupra ei: „M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (…)Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars. Ea a arătat imagini cu ea bătută, iar într-un video Bianca este filmată după bătaie, leșinată, întinsă pe podea.

biancaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

După ce a mărturisit că se teme de Alex Bodi și că a publicat imaginile cu fața desfigurată de bătăile încasate din partea lui, pentru a nu putea fi șantajată, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că mai există un material cu care fostul soț o are la mână și continuă să o șantajeze. Ea a povestit că că în timpul căsniciei cu Alex Bodi, s-a lovit și de foarte multe trădări din partea prietenilor comuni care i-au ținut partea afaceristului în violențele verbale pe care acesta le-a exercitat asupra ei.

„Prietenii noștri comuni m-au trădat pe o șampanie. Au trecut de partea lui și îmi făceau tot felul de manevre. Ultima maneva pe care mi-a făcut-o un om căruia i-am botezat copilul. În luna mai, eram cu el în mașină și mă certam la telefon cu fostul soț. Eu am închis telefonul și nu voiam să vorbesc cu el. Și atunci m-a sunat de pe telefonul acestui om și a început să mă înjure și să mă agreseze verbal la telefon”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că după ce a fost făcută cu ou și cu oțet de Alex Bodi, la telefonului prietenului lor comun, a ieșit din mașină și a luat-o la pas pe mijlocul străzii, fiind sătulă de lucrurile pe care afaceristul i le-a spus. Se pare că în timpul acela, prietenul cu care se afla în mașină a început să o filmeze și i-a trimis imaginile lui Alex Bodi. Imagini pe care afaceristul le-ar fi interpretat eronat și cu care acum o șantajează.

„Eu m-am dat jos din mașină și am luat-o pe mijlocul străzii, terorizată fiind. Și acest om m-a filmat, i-a trimis lui, iar el în momentul de față mă amenință cu această filmare, și-mi zicea acum vreo două zile la telefon că o să dau eu cu tine, o să arăt eu cine ești tu că ai vrut să te sinucizi pentru mine. (…) Scuza lui e următoarea: a vrut să se sinucidă. Să mă sinucid pentru ce? Pentru un bărbat care m-a bătut de m-a snopit? A zis că am vrut să mă ucid pentru că voia să mă părăsească (n.r să plece la Londra, la amantă). Dar oricum a făcut-o. Și așa cum s-a dus, s-a întors cu două avioane private. Atunci eu de ce nu m-am sinucis? ”, a spus Bianca la Antena Stars.

Fosta soție a lui Victor Slav a spus că șansele de împăcare cu Alex Bodi sunt nule și a dezvăluit cum a reacționat fetița ei când a văzut-o bătută. „Eu nu mai pot să trăiesc și să mai fiu vreodată așa, pentru copil, în primul rând. O să-ți arăt un filmuleț în care copilul meu mă vede așa, pe 1 noiembrie, chiar la o zi sau două după bătaie asta, și mă întreabă: Mami, ce ai pățit? Și i-am zis că m-am machiat pentru Halloween”, a spus Bianca.