Vedeta s-a filmat într-un salon de spital în timp ce medicul îi făcea o perfuzie. Și-a liniștit însă admiratorii şi le-a explicat acestora faptul că este bine, iar după ce va termina perfuziile și se va repune pe picioare, își va relua programul. Ba chiar va merge la sală.

”Cam așa stă situația la ora 03:20 (…) În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât, după asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, într-un Instastory pe care nu a precizat de ce l-a făcut și în care nu a dat nici detalii despre ce a dus-o la medic în primă fază.

Bianca-Dragusanu-a-trecut-prin-momente-cumplite.-768×432SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Bianca Drăgușanu a avut parte de un weekend plin de adrenalină, petrecând până în zori în cluburile de pe litoral, alături de cele mai bune prietene ale sale. Cum mereu își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, Bianca Drăgușanu s-a filmat în timp ce se afla pe ringul de dans, dar și în camera de hotel, acolo unde a întâmpinat câteva probleme și a trebuit să părăsească imediat încăperea.

Vedeta a plecat în halat din hotelul unde se dusese alături de prietenele sale, asta pe motivul că respectiva cameră nu avea draperii, iar ea nu se putea odihni. Atunci a decis împreună cu fetele ei să plece în miez de noapte, iar întreaga întâmplare a fost în întregime filmată și postată pe InstaStory.