Experiența trăită pe „Insula Iubirii”, a determinat-o pe Bianca să ia o decizie șocantă la ceremonia focului. Ea a mărturisit că îi va mai da o șansă lui Liviu, deși a dezamăgit-o. „Îi dau ocazia de a mă recuceririi. Vom vedea. Mie dacă nu-mi va fi bine nu voi mai sta cu el”, a spus ea.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

 

 

Bianca nu e tocmai sinceră în decizia ei, ci pune în practică un plan care poate părea malefic. Aceasta se va preface că își iartă iubitul pentru a-și recupera lucrurile din casa în care locuiau împreună.â

Citește și: Poezia emoționantă compusă de Patricia Țeicu înainte să moară. Ți se rupe sufletul

Bianca a dezvăluit că Liviu o bate

„Până ajung acasă şi îmi iau toate lucrurile de acasă o să mă prefac, trebuie să fiu puternică acum”, a mai spus ea.

„Am venit împreună și vom pleca împreună. Sper peste trei luni să ne vedem împreună”, a spus Bianca. „Între mine și Liviu nu va mai exista nimic niciodată. Și el m-a dus pe mine cu zăhărelul trei ani(…). Eu cu el nu o sa mai fac sex, va trebui să mă cucerească și în tot timpul acesta eu îmi voi aranja planurile”, le-a mărturisit Bianca reporterilor emisiunii.

 

Bianca și-a înșelat iubitul de trei ani cu ispita Sorin, iar aceasta a recunoscut că s-a îndrăgostit de el și abia așteaptă să-l revadă.

 

„Da, mă bate.  M-a lovit de mai multe ori, nu o dată. Am poze cu corpul meu vânăt. Hai să fim sinceri acum. Ai vrut emisiune, acum ai emisiune. M-a bătut din cauza unei singure pesoane „

Următoarea  ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula Iubirii”, va avea loc duminică, 13 august, de la ora 20:00!

Citește și: