Clipe de coșmar pentru Bianca Brad în urmă cu două nopți, atunci când, într-o secundă de neatenție, a fost la un pas de a-și pierde viața. Actrița a mărturisit într-o postare pe pagina sa de Facebook că Dumnezeu i-a mai dat o șansă să trăiască.

Ea a povestit că a încercat să folosească câteva picături de produs gemoterapic (fitoterapie care utilizează țesuturile embrionare ale plantelor – aflate în faza de diviziune celulară -, numite și țesuturi meristematice sau meristeme, pentru detoxifiere celulară și implicit pentru refacerea functionalității celulare), așa cum a mai folosit și în trecut, însă din nefericire în loc ca picăturile să-i ajungă pe limbă, câteva s-au dus și spre zona gâtului, iar de acolo a început adevărata luptă între viață și moarte.

”Azi noapte era să mor!… efectiv mi-am văzut moartea cu ochii… o moarte stupidă cauzată (aparent) de neatenţia/prostia mea… Cum?… păi… pe la miezul nopţii mi-a venit(!!!) să iau câteva picături dintr-un produs gemoterapic – lucru pe care, de-a lungul anilor, l-am facut de nenumărate ori, fără absolut nicio problemă… este adevărat că nu la miezul nopţii !!!

Acum a fost…. noaptea minţii. Indicaţiile de pe ambalaj zic să se pună un anumit număr de picături, într-o cantitate foarte mică de apă. La început, când le-am descoperit, luam exact aşa, apoi, am renunţat la apă, picurându-le direct pe limbă, fără să mai bag în seamă gustul de alcool aflat în cantitate infimă, din produsele respective”, a scris Bianca Brad pe rețeaua de socializare.

”Numai că, de data asta, eram adormită, culcată (!!!) şi, fiind întuneric, nu am direcţionat picăturile ca de obicei – pe limbă, câteva ajungând direct în gât! Moment în care… STOP CADRU!!! – traheea s-a „închis” instantaneu şi nu mai intra niciun strop de aer! NICIUNUL!!!

M-am ridicat, ca arsă, încercând cu disperare să respir! Nicio şansă! Nimic! Nada!

În schimb, s-a declanşat instantaneu instinctul de supravieţuire, m-am concentrat pe bătăile inimii, care o luaseră razna, şi pe urmărirea firicelului de aer care după câteva secunde bune, dar care mi s-au parut interminabile, a reuşit să se strecoare în plămâni, înceeeeet de tot şi întrerupt…”, a mai scris ea pe Facebook.

Imediat a mers la frigider și a folosit niște gheață, pe care a aplicat-o rapid în gât, așa cum știa că trebuie să se facă în astfel de situații în care simți că nu mai ai aer.

S-a gândit imediat la cum va fi găsită moartă

Bianca Brad a mai mărturisit că cele mai negre gânduri i-au trecut apoi prin creier. Își imagina cum părinții săi o vor găsi moară lângă frigider, atunci când se vor trezi.

Din fericire, după ce și-a aplicat puțină gheață în gât, respirația a început să se regleze. A rămas însă cu tuse și o iritație urâtă.

”M-am dus (a se citi – am zburat) şi mi-am băgat nasul în congelator (diferenţa de temperatura/aerul rece ajută in astfel de situaţii), am pus pe limbă puţină îngheţată – pe care am râcâit-o cu vârfurile degetelor dintr-o cutie cu îngheţată; apoi am luat din frigider o sticlă cu apă rece, pe care mi-am pus-o pe gât, în zona în care simţeam blocajul şi mă concentram pe partea bună din ce era rău… adică pe firicelul de aer care intra cu greeeeu”, a mai povestit ea.

Vedeta a trăit un adevărat coșmar și acum spune că vede viața cu alți ochi și consideră că Dumnezeu i-a mai dat cu adevărat o șansă să trăiască.

” În tot acest timp, mă gândeam şi la ce mod absurd de a muri şi cum ar fi să mă găsească ai mei, a doua zi dimineaţă, căzută, cu gura căscată lângă congelatorul larg deschis, şi cu sticla de apă şi cutia de îngheţată lângă mine!!”, își mai amintește Bianca Brad despre clipele de coșmar pe care le-a trăit.

Vezi și Dieta cu care Bianca Brad a slăbit 14 de kilograme. Arată fabulos la 52 de ani: „Îmi încep ziua cu…”

Citește și:

Dani Oțil a făcut anunțul cel mare chiar azi! Când naște soția lui

Denis Ștefan a devenit tătic pentru a doua oară! Soția lui a născut o fetiță înainte de termen. Prima fotografie cu micuța