E vorba desper Bianca Brad, greu încercată de viață. În prezent, vedeta a trecut pragul celor 52 de ani, vârstă la care deține o afacere și ține ore de pilates.

Chiar de ziua ei, Bianca Brad a postat un mesaj plin de emoție pe o rețea de socializare. ”Mi-am început ziua plângând… copleşită de emoţie, când am citit versurile pe care le-a scris Luca special pentru ziua mea.

Mi-a făcut o surpriză urişă! Ştiam că este sensibil şi că are talent la scris, dar de data asta s-a întrecut pe sine”, a scris vedeta pe Facebook, referindu-se la fiul ei în vârstă de 14 ani.

”Apoi am fugit să ţin clasa de Pilates, unde mi-a venit ideea să fac o poză care să surprindă o mică, foarte mică bucăţică din ceea ce sunt şi fac în această etapă a vieţii mele. Am împlinit 52 de ani”, a scris Bianca Brad simplu pe rețeaua de socializare, primind urări din toate părțile.

Bianca Brad preda ore de pilates

”Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a adus împlinire sufletească şi pentru toţi cei care m-au înţeles şi susţinut de-a lungul timpului, direct sau indirect, ajutându-mă să merg mai departe, cu mai mult curaj, mai multă putere şi mai multă speranţă, pe drumul devenirii mele…

Nu ştiu ce va urma, dar dacă ar fi să mă iau după semnificaţia cifrei 7 (5+2) despre care am citit undeva că în Biblie reprezintă perfecţiunea divină, totalitatea sau desăvârşirea, vreau să cred că e de bine”, a încheiat cu optimism Bianca Brad.

Vedeta ar fi trebuit să fie mamă a doi copii, dar o fetiță i-a murit în pântece. A avut mari probleme și cu Luca, care a petrecut multă vreme prin spitale.

„Când era mai mic avea probleme de sănătate, cu laringele care i se inflamau şi îl lăsau fără aer. Nu de puţine ori am mers cu 200 de kilometri pe oră pentru a ajunge la cel mai apropiat spital. Acum, din fericire, este bine şi nu mai are probleme”, declara Bianca în urmă cu mai bine de cinci ani.

Vezi și Dana Săvuică a împlinit 50 de ani! ”50 Shades of Fabulous”, sărbătorit în costum de baie, într-unul dintre cele mai frumoase orașe din lume

Citește și: