Rebelă reality show-ului face senzație în online, iar acum și la TV. Este vedetă pe Only Fans, însă nu doar felul în care arată a scos-o din anonimat. Tânăra a apărut și în emisiunea iUmor, unde a prezentat un număr de roast în fața juraților, îmbrăcată în măști de protecție.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Bia Khalifa nu s-a sfiit să recnoască faptul că nu are decât 8 clase.

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a povestit aceasta.

Batjocorită de tată

Aflată în junglă, Bia Khalifa și-a deschis sufletul în fața colegilor de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, cărora le-a povestit prin ce traume a trecut în copilărie.

Tatăl vedetei a fost violent cu ea și o supunea unor tratamente greu de imaginat. Comportamentul acestuia a făcut-o să fugă de acasă, la o vârstă fragedă și să ia viața în piept singură.

„A fost agresiv cu mine și m-a alungat așa, printr-un comportament nu tocmai bun, asta înainte să plec de-acasă. Nu am cum s-o repar. Problema nu este la mine, ci la tatăl meu. Spălam toate vasele, călcam toate rufele pentru toţi. Era beat în fiecare zi.

Nu ştiu de ce făcea toate astea! Mă bătea mereu pentru că semăn cu mama, dar rău…(…) . Am încercat cât de cât să spun cuiva, dar nu m-a crezut nimeni, pentru că tata mereu a știut să ascundă chestia asta.

Mă punea să aleg din grădină, la casa unde stătea în Italia, tot felul de insecte și mă punea să le mănânc. Ne mai punea să luăm scama de jos cu degetul și să o mâncăm… Chestiile astea au rămas o traumă pentru mine”, a declarat Bia Khalifa în cadrul emisiunii.

viata-dificilaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Bia Khalifa își învinuiește tatăl pentru cursul pe care l-a luat viața ei. Ea spune că a încercat, totuși, să repare relația cu părintele ei, însă acesta nu este de acord cu activitățile pe care aceasta le desfășoară. La rândul ei, vedeta de pe Only Fans spune că acesta este rezultatul acțiunilor tatălui său.

„Cu tata am tot încercat să repar relația. Am fost singură să îl caut, m-am dus și la el în Spania… Nu… Nu e de acord cu nimic. Am încercat să vorbesc foarte frumos cu el, să-i zic: Dar nu te gândești câteodată că astea sunt repercusiunile acțiunilor tale? Și că nu sunt ce vrei tu să fiu în viață pentru că tu m-ai alungat?”, a mai adăugat iubita rapperului Tudor Șișu.

Vezi și Un concurent de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, trei ore pe masa de operație. Actorul a avut o tumoră de 5 centimentri

Citește și:

Deea și Dinu Maxer, detalii neștiute despre căsnicie. Ce probleme au avut în 14 ani de mariaj: „Devenisem ca doi străini” La început el a făcut o greșeală uriașă

Sicriul cu trupul Reginei, mutat de la Palatul Buckingham la Westminster. Coadă de oameni de până la 8 kilometri, pentru ultimele omagii