Potrivit tablodului britanic The Sun, frumoasa artistă a anunțat că va naște la începutul verii, ceea ce înseamnă că acest lucru s-ar putea întâmpla chiar și mâine. Pentru că emoțiile sunt mari, echipa de securitate a artistei încearcă zeci de rute pentru a-și da seama care e cea mai bună și cea mai rapidă în funcție de oră.

Aceștia fac zilnic încercări, fiind văzuți de mai multe ori pe zi mergând spre centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, o locație foarte populară, care este aleasă frecvent de vedete. „Sunt atât de stresați să ajungă la timp la spital, încât s-au gândit să închirieze și un elicopter, dar Beyonce (35 de ani) nu a fost de acord spunând că nu-i surâde deloc ideea. Ea spune că ar fi fericită să fie dusă cu mașina la spital cu o precizie militară”, a declarat o sursă pentru InTouch Weekly.  O noapte în maternitatea de lux de la spitalul Sinai costă nu mai puțin de 4.000 de dolari.

Beyonce a dezvăluit pe 1 februarie  că ea și soțul ei, Jay-Z (47 de ani), vor deveni părinții de gemeni pe Instagram, unde a postat o fotografie în care își arăta burtica imensă, iar în weekendul trecut aceasta a organizat petrecerea pentru gemeni, care a avut ca tematică Nigeria. Astfel,  în boxe s-a auzit muzica lui Fela Kuti (un cunoscut instrumentist din Nigeria), iar Beyonce a purtat turban și haine nigeriene, având burtica desenată cu henna.

Beyonce ține totul secret

Beyonce și Jay-Z sunt căsătoriți din 2008 și mai au împreună o fetiță pe nume Blue Ivy Carter. Beyonce a născut primul copil la spitalul Lenox Hill din New York , unde a închiriat întreaga secție. Nașterea a avut loc în mare secret, artista făcându-și internarea pe un nume fals, Ingrid Jackson. Mai mulți new-yorkezi au povestit că nu au avut  voie să-și vadă bebelușii nou-născuți din cauza prezenței artistei.

Potrivit revistei „Life & Style”, cântăreața a angajat pentru gemeni de două ori mai mult personal decât la primul copil, Blue Ivy, acum în vârstă de cinci ani. Mai mult, în vila lor din Los Angeles, Beyonce și Jay-Z au amenajat un apartament special gemenilor, dotat cu propria bucătărie, cu cinema și șemineu, unde dădacele vor avea camere separate, iar una va fi și pentru asistenta medicală care se va ocupa de copii. Publicația susține că pentru pregătirea acestuia, artista a cheltuit 500.000 de dolari și copiii, deși nici nu s-au născut, deja sunt invidiați pentru felul în care sunt răsfățați.

„Bey și Jay au dărâmat un perete între două dormitoare ca să creeze un apartament uriaș pentru gemeni în vila lor din LA”, a declarat o sursă, precizând că micuții vor avea pătuțuri similare și lenjerie de pat de la designeri în valoare de 30.000 de dolari.