Tabloidul britanic Daily Star a dezvăluit că artista și celebrul rapper fac eforturi uriașe pentru a Blue Ivy să nu se simtă exclusă sau uitată după nașterea gemeniilor, fapt pentru care au decis să îi ofere un rol special în ziua când aceștia vor veni pe lume.

„Ei se tem că ea ar putea să se simtă dată la o parte după venirea pe lume a gemeniilor, așa că încearcă să se asigure că ea se simte implicată în tot ceea ce înseamnă venirea lor pe lume”, a declarat o sursă.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Beyoncé are cu siguranță prioritățile ei. Pe lângă faptul căa fost de acord ca fiica ei să fie prezentă în sala de nașteri, ea i-a comandat special pentru acest evenimet, o ținută special pentru acest eveniment, în valoare de peste 1.000 de dolari.

Primul copil l-a născut în secret

Beyoncé a adus-o pe lume pe  Blue Ivy, în mare secret, în ianuarie  2012. Atunci au existat speculații că artista, de fapt, nu a fost niciodată gravidă, ci a apelat la o mamă surogat . Însă, ea  încercat să infirme aceste zvonuri publicând poze cu burtica de gravidă, în timpul sarcinii. Beyonce a născut -o la spitalul Lenox Hill din New York , unde a închiriat întreaga secție. Nașterea a avut loc în mare secret, artista făcându-și internarea pe un nume fals, Ingrid Jackson. Mai mulți new-yorkezi au povestit că nu au avut  voie să-și vadă bebelușii nou-născuți din cauza prezenței artistei. Fanii cred însă, că Beyonce va naște și de data aceasta în mare secret.

Beyonce și Jay-Z sunt căsătoriți din 2008. Beyonce a dezvăluit pe 1 februarie  că ea și soțul ei, Jay-Z (47 de ani), vor deveni părinții de gemeni pe Instagram, unde a postat o fotografie în care își arăta burtica imensă.