Ajunsă la vârsta de 38 de ani și mamă a trei copii, Beyonce și-a pierdut talia de viespe, bustul și picioarele ei au luat proporții, iar fața i s-a rotunjit vizibil.

În costumațiile de scenă folosește corset, pantofi sau sandale cu tocuri care ar face pe orice femeie să-și piardă amețeala, iar toate acestea o salvează. Însă în viața de zi cu zi, când corsetul lipsește, abdomenul ei apare în toată măreția lui, deloc tonifiat. Se întrevăd colăcei ca în cazul marii majorități a femeilor, brațele nu mai au fermitatea de altădată…

Așa a fost fotografiată vedeta recent de către paparazzi: într-o rochie ușoară, midi, cu mâneci bufante și abdomenul la vedere. I se vede bustul voluptos, dar și celulita de pe picioare.

Beyonce, mai rotunda decat pana acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Deși vedeta purta tocuri, chiar dacă mergea pe iaht, nici măcar acestea nu au mai putut să o salveze. Formele sale sunt rotunde, mai rotunde ca niciodată.

Totuși, în apărarea lui Beyonce, vedeta nu mai este chiar o adolescentă. Și nici soțul ei, care în luna decembrie a acestui an va împlini 50 de ani. Cei doi au sărbătorit anul trecut 10 ani de căsnicie.

Vezi și Tatăl lui Beyonce, diagnosticat cu un tip de cancer care afectează femeile. Caz rar, care te pune pe gânduri

 

Foto: Profimedia

Citește și: